Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Gezocht: content creator

Ben jij helemaal gek van social media en alles wat met content te maken heeft? Ben je altijd op zoek naar manieren om mensen te bereiken en te inspireren? En wil je werken bij een organisatie die zich inzet voor een betere maatschappij? Dan is de functie van content creator bij Doorzaam misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als content creator bij Doorzaam ben jij de expert op het gebied van social media en content. Met jouw enthousiasme en creativiteit weet jij mensen te inspireren en te overtuigen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

 

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit;

 • Het maken en publiceren van unieke en inspirerende content die je monitort via Google Analytics en waar nodig bijstuurt,
 • Beheren van de content kalender en social media kanalen,
 • Daarnaast beheer je de website van Doorzaam,
 • Het vertalen van de inhoudelijke informatie naar relevante content voor onze (maandelijkse) nieuwsbrieven en LinkedIn.
 • En als kers op de taart ga jij aan de slag met het opzetten van een Doorzaam Instagram-account!

 

Wij zoeken een hands-on content creator die goed zelfstandig én samen kan werken. Je gaat met plezier en passie aan de slag met het uitvoeren van de contentstrategie van Doorzaam. Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring en een opleiding in communicatie of ergens anders aangeleerde relevante skills.

 

Wie is Doorzaam
Bij Doorzaam hebben we een belangrijke missie: wij willen ervoor zorgen dat uitzendkrachten de duurzame inzetbaarheid krijgen die ze verdienen! En dat doen we niet zomaar. Wij geloven namelijk dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig én met plezier aan het werk moet kunnen zijn. Nu en in de toekomst. Dat is onze droom!

Maar hoe we dat doen? Daar hebben we een aantal pijlers voor: veiligheid, loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën. Als we op al die gebieden de juiste aandacht geven, dan weten we zeker dat we onze missie gaan bereiken.

 

Wanneer zijn jij en wij een echte match?
Als jij blij wordt van onze open, platte en ondernemende bedrijfscultuur en graag aan de slag gaat met het uitvoeren van onze contentstrategie, dan zijn wij een perfecte match!

 

Wij bieden naast een leuke functie voor 16 uur per week (zelf in te delen na een inwerkperiode):

 • Een salaris tussen de € 2.317 en € 2.982 op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring
 • Vaste 13de maand
 • Jaarlijks een budget van €750 voor je eigen duurzame inzetbaarheid
 • 26.5 vakantiedagen (o.b.v. fulltime)
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Flexibiliteit om vanuit huis te werken
 • Laptop

Waar vind je Doorzaam?
Het kantoor van Doorzaam is gevestigd in Lijnden, in de gemeente Haarlemmermeer. We werken graag samen op kantoor, maar zijn ook gewend om vanuit huis te werken.

Solliciteer!
Klinkt dit allemaal als muziek in je oren? Solliciteer dan nu en vertel ons wat jouw toegevoegde waarde kan zijn! Stuur je motivatie en CV naar Elise Kardon, senior communicatieadviseur, via kardon@doorzaam.nl.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Elise. We kijken uit naar je sollicitatie!