Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Til je kennis naar een hoger niveau op de Doorzaam Veiligheidsdag

Ben je een intercedent, consultant, vestigingsmanager of professional die zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid voor uitzendkrachten? Dan is de Doorzaam Veiligheidsdag op donderdag 14 september een evenement dat je niet wilt missen!

Deze dag biedt jou de kans om je kennis en betrokkenheid bij veiligheid op de werkvloer naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd waardevolle inzichten te verkrijgen over culturele diversiteit. Meld je nu aan en maak deel uit van deze unieke gelegenheid om je professionele groei te stimuleren.

Het belang van veiligheid op de werkvloer wordt steeds groter, en het is essentieel om als professional in de uitzendbranche op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en best practices. Daarom organiseert Doorzaam de Veiligheidsdag op donderdag 14 september, waarbij interactie en kennisoverdracht centraal staan.

Mis deze unieke gelegenheid niet om jezelf te ontwikkelen en een expert te worden op het gebied van veiligheid en culturele diversiteit op de werkvloer. Meld je nu aan voor de Doorzaam Veiligheidsdag op 14 september en zet een belangrijke stap in jouw professionele groei!

Klik hier voor meer informatie of om je direcrt aan te melden voor de Doorzaam Veiligheidsdag.