Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Webinar ‘Hulp bij geldzaken’ 23 november

Ervaart jouw uitzendkrachten soms ook stress om zijn of haar financiën? Weet je dat hij of zij wel eens moeite heeft met het betalen van de rekeningen? Of maakt hij of zij zich hier zorgen over?

Ons webinar biedt een oplossing!
Op 23 november van 19:00 tot 20:00 uur geeft budgetcoach Judith Bellés-Knijnenburg inzicht in veel onderwerpen op het gebied van de financiën van jouw uitzendkrachten. Ze gaat het hebben over Budgetinzicht, Budgetcoaching, Doorzaam en geeft waardevolle tips over het voorkomen van schulden. Bovendien is er ook tijd voor vragen van de uitzendkrachten zelf.

Het webinar is online en te volgen vanaf een computer, tablet of telefoon. Ook is het volledig anoniem wanneer jouw uitzendkracht dat graag wil. De uitzendkracht hoeft geen naam op te geven en  kan anoniem vragen stellen via de chat!

Aanmelden voor het webinar kan via info@doorzaam.nl. Vertel jouw uitzendkrachten over dit webinar en geef ze een kans om alle vragen op het gebied  financiën te laten beantwoorden! Zien we jouw uitzendkrachten 23 november?