Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Aan het woord… Kim Kulderij

“Beter worden van elkaar; daar doen we het voor. Want als de uitzendkracht zich kan ontwikkelen en happy is met wat hij/zij doet, is dat niet alleen waardevol voor de uitzendkracht maar ook voor de opdrachtgever”.

In Flexnieuws verscheen een mooi artikel over Duurzame Inzetbaarheid geschreven door Kim Kulderij, Project Adviseur PDZ Uitzendbureau.

“Als PDZ Uitzendbureau verbinden wij mensen met een baan die bij ze past. Deelname aan het project ‘De Duurzame Uitzendkracht’ van Doorzaam heeft ons laten inzien dat we onbewust al heel ver gaan in het arbeidsfit maken en houden van onze uitzendkrachten en het adviseren over duurzame inzetbaarheid. Vanuit dit project hebben we onder andere geleerd wat meer de vertaalslag richting de opdrachtgever te maken. Wat betekent aandacht voor duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten voor hen? Zo kon één van onze deelnemende intercedenten bijvoorbeeld een mooi advies geven aan de opdrachtgever over hoe zij het werkplezier van de uitzendkrachten en daarmee de uitzendduur kunnen verbeteren. Een win-win voor alle partijen”.

Prachtig beschreven. Ook weten hoe je duurzame inzetbaarheid doorvoert? We hebben hiervoor een Wegwijzer 'Starten met duurzame inzetbaarheid' opgesteld.

 

Het hele artikel lees je op Flex nieuws.