Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Alles-in-1 voor de uitzendkracht, ook voor de jouwe?

De pilot Alles-in-1 voor de uitzendkracht is afgesloten en we kunnen nu al aangeven dat dit een succes is geweest! Wat een enthousiaste deelnemers. Wat we van de deelnemende uitzendkrachten vooral hebben gehoord, is dat ze de persoonlijke aandacht van hun uitzendorganisatie en coaches enorm waardeerden. We zullen op latere momenten succesverhalen gaan delen ter inspiratie, dus houd onze Social Media kanalen in de gaten.

Alles wat we nu geleerd hebben van deze pilot passen we aan en we gaan halverwege maart van start met het project ‘Alles-in-1’ voor de uitzendkracht.

We hebben voor dit project 1000 trajecten voor uitzendkrachten die aangevraagd kunnen worden. Hieraan stellen we de volgende voorwaarden:

  • Uitzendkrachten die in aanmerking komen, zitten in fase A/B of fase 1/2/3.
  • Deze trajecten zijn door uitzendorganisaties, die zich willen richten op de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten, aan te vragen.
  • De uitzendorganisatie gaat in overleg met de uitzendkracht over het afgesproken vervolgtraject. DOORZAAM zal dit vervolgtraject tot een maximaal bedrag vergoeden.

Je kunt je hiervoor al aanmelden via info@doorzaam.nl ovv deelname project Alles-in-1.

Graag nemen we uitzendorganisaties tijdens een kennissessie mee in onze integrale aanpak, waarbij steeds de toets zal zijn of dit ten goede komt aan de duurzame inzetbaarheid voor de uitzendkracht. In het bijzonder belichten we in deze sessie ook het project ‘alles-in-1 voor uitzendkrachten’ en het project ‘Fit voor Flex/de Duurzame Uitzendkracht’.

Wil jij meer weten over DOORZAAM en haar aanpak? Kom dan naar één van de vier kennissessies die wij organiseren op verschillende locaties en meld je aan via info@doorzaam.nl ovv deelname kennissessie.  

Deze sessies organiseren wij:

5 maart Lijnden 10.00-12.00 (kantoor DOORZAAM, Singaporestraat 74, Lijnden)

14 maart Zwolle 10.00-12.00 (Mercure hotel, Hertsenbergweg 1, Zwolle)

21 maart Den Bosch 10.00-12.00 (lokatie volgt zsm)

28 maart Rotterdam 10.00-12.00 (lokatie volgt zsm)

Kijk voor meer informatie over onze projecten op onze site.

Project Alles-in-1, project De Duurzame Uitzendkracht.