Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Augustus nieuwe ronde Scholingsvouchers

In 2011 zijn we begonnen met ongeveer 300 scholingsvouchers aan uitzendkrachten te geven. Dit aantal is door onder andere het verbeteren van de administratieve processen en uiteraard de naamsbekendheid opgelopen tot een aantal van maar liefst het spectaculaire aantal van 2500!!

Ook dit jaar is het succes enorm. Er werd massaal gereserveerd, aangevraagd, en verzilverd.

Omdat het zo’n groot succes is, hebben we besloten om een tweede ronde scholingsvouchers uit te geven. Dus let op: heb je eerder dit jaar de Scholingsvouchers om wat voor reden dan ook gemist? Nu is je kans.

In de week van 26 tot en met 30 augustus kun je scholingsvouchers reserveren (25 per bv). Let op: de reservering is enkel om de SFU afdracht na te gaan. Dit is geen garantie dat je ook 25 vouchers in het bezit hebt. Voor de volledige procedure verwijzen we je graag naar ons vergoedingenportal – stappenplan vergoedingen.

Na goedkeuring van de reservering (hiervan ontvang je bericht) kun je vervolgens per 2 september de Scholingsvouchers aanvragen.

Na goedkeuring van de aanvraag heb je 3 maanden de tijd om de scholingsvouchers te verzilveren.

Zorg dat je er op tijd bij bent en zet 26 augustus (voor het reserveren) en 2 september (voor het aanvragen) in je agenda!