Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Declaratie-periode Scholingsvouchers

Heb jij een door ons goedgekeurde Scholingsvoucher voor je uitzendkracht(en)? Let dan goed op!

Heb jij al om de tafel gezeten met je uitzendkracht om te bespreken welke opleiding geboekt moet worden? Denk er aan om de opleiding op tijd aan te vragen en de factuur tijdig te declareren bij ons.  De voucher is na goedkeuring door DOORZAAM 4 maanden geldig. Dit betekent dat in elk geval de factuur van de opleiding binnen die 4 maanden in het portal geüpload moet zijn.

Wanneer het betalingsbewijs nog niet beschikbaar is bij het invoeren, kun je een dummy-bestand invoeren als betaalbewijs. Het betalingsbewijs kan dan later in de portal geüpload worden. Na ontvangst van het betaalbewijs zal de verzilvering beoordeeld worden.

Weet je wanneer wij de Scholingsvoucher hebben goedgekeurd? Dan vind je makkelijk terug in de DOORZAAM vergoedingenportal. Ga naar overzicht en selecteer daar Scholingsvouchers en het jaartal 2019. Bij declaratie einde zie je tot wanneer de Scholingsvoucher geldig is en dus tot wanneer jij de factuur kunt declareren.

Heb je je uitzendkracht nog niet gesproken? Maak dan snel een afspraak om de gekozen opleiding te plannen en te betalen. Het is zonde als je uitzendkracht deze kans mist.