Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Traject ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’

Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers zich continu moeten blijven ontwikkelen. Banen voor het leven bestaan niet meer.

Het traject 'Alles-in-1-voor-uitzendkrachten' van Doorzaam helpt de uitzendkracht om beter en breder inzetbaar te blijven.

Onder persoonlijke begeleiding van een coach onderzoekt de uitzendkracht wat de uitdagingen zijn met betrekking tot de duurzame inzetbaarheid voor nu en de toekomst. Na afloop is de uitzendkracht in staat om -samen met de intercedent- vervolgacties te ondernemen op het gebied van werk, gezondheid, ontwikkeling, of financiële situatie.

In het project ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ wordt de duurzame inzetbaarheid op een integrale manier aangepakt. Ter inspiratie hebben we wat voorbeeld casussen voor je op een rijtje gezet.

Hieronder een animatie om met je uitzendkracht te delen.

Enthousiast geworden of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

Dit traject is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coaching gesprek te voeren.