Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

FAQ’s Alles-in-1 voor de uitzendkracht.

Wist je dat duurzame inzetbaarheid verder gaat dan alleen opleiden? Denk ook eens aan de (financiële) gezondheid van je uitzendkracht. Of wat dacht je van begeleiding naar ander werk of assertiviteits trainingen? Er is zoveel mogelijk.

Wij hebben mooie feedback ontvangen van de deelnemers van het project Alles in 1. Prachtig om te horen en lezen. In 2019 hebben we 1000 trajecten voor uitzendkrachten die aangevraagd kunnen worden. In de pilot gingen 11 uitzendorganisaties je voor en daarin zijn 130 uitzendkrachten geholpen met hun duurzame inzetbaarheid. Wil je weten of jouw uitzendkracht ook in aanmerking komt?

Belangrijkste voorwaarden:

  • Deze trajecten zijn voor uitzendorganisaties die afdragen aan SFU en die reeds bezig zijn beleid te ontwikkelen voor duurzame inzetbaarheid, aan te vragen.
  • De uitzendorganisatie moet bereid zijn 50% van eventuele verletkosten te betalen.
  • Uitzendkrachten die in aanmerking komen voor een traject werken in fase A/B of fase 1/2/3 met de focus op maximaal MBO 4 geschoold.
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse taal zijn een vereiste. Dit omdat de persoonlijke begeleiding door de coach in het Nederlands is. Er wordt niet in een andere taal gecoacht.

Vanaf vandaag staan de meest gestelde vragen over dit project op de website. Laat je inspireren en meld je ook aan.