Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Helpende hand bij geldzorgen

Maak je je zorgen over geld of heb je vragen? Je bent niet de enige! Een op de vijf huishoudens heeft geldstress en neemt dit mee naar de werkvloer. Blijf er niet alleen mee rondlopen. Je kunt hier snel en vaak anoniem wat aan doen.

Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken
Levensgebeurtenissen kunnen gevolgen voor je financiële situatie hebben. Denk aan samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, uit elkaar gaan, ziekte, ontslag en overlijden van een partner. In onze Financieel Fit kalender vind je meer informatie en diverse tips.

Hulp bij geldzorgen
Weet jij hoe financieel fit je bent? Ga naar Geldfit.nl en doe de online test om dit te ontdekken. Je ontvangt binnen twee minuten een advies voor je persoonlijke situatie en bij geldzorgen een overzicht van waar je terecht kunt voor hulp bij jou in de buurt. Dit is gratis en anoniem.

Ook gratis en anoniem is Budgetcoaching. Dit begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Hoe eerder je in actie komt, hoe minder stress het geeft! Gun jezelf financiële fitheid.