Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Nationale meewerkweek 9 tot en met 13 september

Vandaag start de Nationale Meewerkweek! Door mee te werken op de werkvloer tijdens de Nationale MeewerkWeek vergroot je betrokkenheid van directie met de mensen.

En dat brengt weer verschillende voordelen met zich mee:

  • Tijdens het meewerken op de werkvloer ervaar je wat er leeft onder de werknemers en krijg je inzicht in wat er moet veranderen om omstandigheden te verbeteren.
  • Door mee te werken zet je de medewerkers centraal. Je vergroot hun motivatie en tevredenheid door te laten merken hoe belangrijk zij zijn en door naar hen te luisteren. Tijdens het meewerken bent je extra benaderbaar: het moment voor hen om ideeën, oplossingen of problemen met je te delen.
  • De eerste stap om werkprocessen te optimaliseren is om de huidige situatie in kaart te brengen. Meewerken op de werkvloer is dé manier om de juiste inzichten te verkrijgen.
  • Door het gesprek aan te gaan met je werknemers kom je erachter waar de mogelijkheden liggen om de duurzame inzetbaarheid van je bedrijf te verhogen.

En dat ondersteunen wij natuurlijk! De duurzame inzetbaarheid verhogen van je bedrijf is voor alle werknemers goed. Heb je ondersteuning nodig om duurzame inzetbaarheid echt in het DNA van je organisatie te krijgen? Kom dan naar de inspiratiesessie op 3 oktober.

De Nationale MeewerkWeek is in het leven geroepen door schoonmaakorganisatie CSU. CSU organiseert sinds 2005 een eigen meewerkweek, en denkt dat dit initiatief ook goed past in het HR-beleid van vele andere ondernemingen. Met deze reden heeft CSU hier enkele jaren geleden een nationaal event van gemaakt. Jij doet toch ook mee?

(BRON Nationale meewerkweek)