Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Pilot Alles-in-1 Engelstalige coaching

Door diverse uitzendorganisaties is de vraag gesteld of de coaching in het traject Alles-in-1 ook in een andere taal, bij voorkeur Engels, kan. Doordat we een aantal verzoeken hebben gekregen, willen wij dit gaan onderzoeken.

Tot het einde van dit jaar willen we minimaal 75 uitzendkrachten in het Engels coachen om op deze manier inzicht te krijgen of het haalbaar is om in 2020 standaard de Engelstalige coaching aan te bieden.


Voor wie
De pilot is voor 15 uitzendkrachten per uitzendorganisatie (min. 5). De voorwaarden voor de selectie van de uitzendkrachten blijven hetzelfde, met uitzondering van taal. Vanzelfsprekend moet er voldoende beheersing van de Engelse taal zijn. Bij aanmelding voor deze pilot, dien je aan te geven dat het de pilot Engelstalige coaching betreft zodat wij de uitzendkracht aan de juiste coachingspartij kunnen koppelen. De uitzendkracht moet over een goede beheersing van het Engels beschikken zodat een coachingsgesprek haalbaar is.

Dus heb je uitzendkrachten van wie de beheersing van de Nederlandse taal niet voldoende is maar de beheersing van de Engelse taal wel? Meld je dan nu. 

Dit doe je door contact op te nemen met DOORZAAM via info@doorzaam.nl