Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Record aantal Scholingsvouchers in 2020

Wij hebben een record aantal reserveringen voor de Scholingsvouchers ontvangen. Geweldig. We geven dit jaar ook een record aantal Scholingsvouchers uit! Dit betekent dat we enorm veel uitzendkrachten een stap kunnen laten maken!

Je hebt van ons een email ter bevestiging ontvangen dat je de door jullie gereserveerde scholingsvouchers toegekend hebt gekregen. Gefeliciteerd. Alleen… nu ben je er nog niet.

Nu moet jij weer een stap maken. De Scholingsvouchers moeten namelijk op naam gezet worden. En dat betekent dat de juiste gegevens correct ingevoerd moeten worden in de vergoedingenportal. De uitzendkracht ontvangt een email uit de vergoedingenportal met uitleg en twee buttons. Een rode (afkeuren) en groene (goedkeuren). Wanneer de uitzendkracht de email op tijd heeft goedgekeurd (first come first serve principe / op=op) is de Scholingsvoucher bijna van de uitzendkracht. Wij controleren nu of alles juist is aangeleverd.

Uitleg van ons ‘first come first serve-principe’.
We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie. We merken namelijk dat uitzendorganisaties geweldig snel de gegevens van uitzendkrachten indienen in de vergoedingenportal. We merken echter ook dat we beduidend minder goedkeuringen door uitzendkrachten ontvangen. En hier begint nou juist de teller te lopen!

Dus de teller begint te lopen wanneer de uitzendkracht heeft goedgekeurd en niet wanneer jij de voucher op naam hebt gezet. De winst valt te behalen bij de communicatie met je uitzendkracht over de email die ze goed moeten keuren. Vanaf maandag 10 februari is invoeren mogelijk, maar dit hoeft niet perse meteen om 9.00u. Zorg ervoor dat je je tijd neemt en alles rustig en correct invoert gedurende de dag.