Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Reserveringen traject Alles-in-1

Van 6 t/m 31 januari 2020 kun je als uitzendorganisatie een reservering maken voor het traject Alles-in-1.

Als uitzendorganisatie MKB (<250 vast personeel, exclusief fase C/4) kun je maximaal 50 trajecten reserveren. Als uitzendorganisatie Groot (>250 vast personeel, exclusief fase C/4) kun je er maximaal 200 reserveren.

LET OP! Je kunt aan je reservering geen rechten verlenen. Met reserveren laat je alleen je interesse weten en kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je reservering (optie) goed en dan kun je de gereserveerde vergoedingen gedurende 2020 aanvragen totdat het totaal aantal dat DOORZAAM heeft te vergeven is bereikt. DOORZAAM bekijkt na 31 januari wat er is gereserveerd en kan dan beslissen of er nog gedurende het jaar opties kunnen worden genomen.

Wij laten binnen een week per email weten of je de reservering voor Alles-in-1 toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt af of je organisatie afdraagt aan SFU.

Vragen over de vergoedingenzullen wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl) beantwoorden, zowel over het reserveren, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.

Lees hier alle informatie over het traject Alles-in-1.

Lees hier informatie over de overige reservingen.

Lees hier informatie over reserveringen van scholingsvouchers.