Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Save the date: Katapult minifestival

Op 6 februari organiseert Katapult een minifestival over de meerwaarde van publieke private samenwerking voor mkb.

Dit festival staat volledig in het teken van wat publiek privaat samenwerken voor mkb oplevert. Je maakt deze middag o.a. kennis met de vijf beste voorbeelden (allen zijn genomineerd voor de Pro-motor Award) van publiek private samenwerkingen die een aantoonbare impact op het MKB laten zien.

Voldoende en goede mensen?
Iedereen worstelt ermee: voldoende en goed opgeleid personeel. De ene (technische) sector kamt met nog grotere tekorten dan de andere. Termen als human capital en leven lang ontwikkelen vliegen je daarbij om de oren. In de huidige markt redden we het niet meer door alleen maar meer te werven en op te leiden.

Echte samenwerking tussen onderwijs en arbeidsmarkt biedt een oplossing, maar dan moet je wel toegang tot de juiste ingangen hebben. Katapult is met bijna 300 samenwerkingsverbanden waarbij 8.000 bedrijven zijn aangesloten, het grootste grassroots netwerk van publiek-private samenwerkingen (pps’en).

Praktische informatie
Dit minifestival vindt plaats op 6 februari in de omgeving van Amsterdam, start om 14.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Aansluitend vindt de uitreiking van de Pro-motor Award plaats.

Op de site van Katapult lees je er meer over..