Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Wij brengen de Duurzame Inzetbaarheid van uitzendkrachten in kaart

En dat kan alleen met jouw hulp!

In samenwerking met het KBA Nijmegen is er een vragenlijst opgesteld om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten in kaart te brengen. Maar dan moet de vragenlijst wel bij de uitzendkracht terecht komen. En daar hebben we jullie hulp bij nodig. Ons bereik naar uitzendkrachten is minimaal, vandaar een verzoek aan jullie. Willen jullie een bericht opnemen in jullie communicatie zodat de vragenlijst bij zoveel mogelijk uitzendkrachten terechtkomt? Helemaal mooi als jullie de uitzendkracht de link rechtstreeks mailen.

Het kost de uitzendkracht 15 minuten om de vragenlijst in te vullen en de uitzendkracht maakt kans op een cadeaubon van €100 of een DI traject ter waarde van 2500 euro en een coach die hun begeleid.

Hieronder vind je de link en een stuk tekst wat je kunt gebruiken bij het delen.

Maak kans op cadeaubon van €100 of een traject ter waarde van 2500 euro....

...door het invullen van een vragenlijst over hoe jij je duurzame inzetbaarheid ervaart.

In deze vragenlijst vraagt DOORZAAM van jou als uitzendkracht of gedetacheerde of jij vitaal, veilig, vaardig en met plezier aan het werk bent en aan het werk kunt blijven.

Het beantwoorden van de vragen zal je ongeveer 15 minuten kosten. Door mee te doen, help je mee aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten en gedetacheerden.

Onder de deelnemers die de vragenlijst volledig invullen worden 3 prijswinnaars geloot. De winnaars kunnen kiezen uit een cadeaubon van €100 of een traject ter waarde van €2500, hiervoor krijg je een coach een scan en op basis van de uitkomst kan je een opleiding kiezen, een financieel coach, een taaltraining, een gezondheid check een training digitale vaardigheden, wat maar nodig is zodat je aan het werk kunt blijven.

Als je hiervoor in aanmerking wil komen, vul dan je e-mailadres in aan het einde van de vragenlijst. Je hebt tot uiterlijk 20 maart voor het volledig invullen van de vragenlijst. Alleen de drie prijswinnaars ontvangen in de laatste week van maart bericht.

DOORZAAM is het fonds van de uitzendbranche. Zij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen. Dit bereikt DOORZAAM door de uitzendwerkgevers en opdrachtgevers hierin mee te nemen.