A&O ProvinciE-learning

A&O ProvinciE-learning

Uitzendkrachten werkzaam voor de provincie kunnen nu gratis gebruik maken van 
de E-Learning bij A&O Provincies. Het doel van het A&O-fonds Provincies is om eraan bij te dragen dat de provincies aantrekkelijke, dynamische en creatieve organisaties zijn, met een gezond arbeidsklimaat met weerbare en wendbare medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en hun loopbaan. En daar werken wij graag aan mee.

Maak hier je account aan en start met de volgende stap van je ontwikkeling. Als uitzendkracht moet je nog even aangeven dat je uitzendkracht bent door middel van het vinkje. Dan wordt de opleiding/ cursus vergoed.

Je kunt gebruik maken van een divers aanbod van gratis online opleidingen als je je wilt professionaliseren op divers gebied zoals: persoonlijk leiderschap, communicatie en ICT. Ook biedt A&O ProvinciE-learning provinciespecifieke opleidingen en zijn er kwartaalacties met een speciaal aanbod.

Functionarissen die vallen onder de cao van Provincies, alsmede uitzendkrachten die werkzaam zijn bij een provincie, kunnen deelnemen aan A&O ProvinciE-learning.