Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

DOORZAAM bestaat 1 jaar!

Zaterdag 1 februari 2020, ongelooflijk maar het is alweer een jaar geleden dat DOORZAAM het licht zag. En wat hebben we een geweldig succesvol eerste jaar achter de rug.
En succes mag je vieren! Even stilstaan bij alles wat is geweest en wat komen gaat. DOORZAAM is tot stand gekomen doordat STAF en STOOF samen zijn gegaan.

Het team STAF EN STOOF ging verder als DOORZAAM

Adriana Stel, directeur
Chantal Huinder, manager duurzame inzetbaarheid
Mariette Schoonaard, consultant duurzame inzetbaarheid
Elise Djukanovic-Kardon, communicatieadviseur
Tamara Burgering, officemanager

Een paar cijfers van 2019 om te delen:

  • Aan het traject Duurzame Uitzendkracht deden zo'n 145 uitzendmedewerkers verspreid over 17 uitzendorganisaties mee.
  • Maar liefst 1256 uitzendkrachten deden mee aan het traject Alles-in-1!
  • We hebben maar liefst 4173 Scholingsvouchers uitgegeven en 417 mentorvergoedingen uitgekeerd.

Afgelopen jaar is het aantal volgers op LinkedIn gestegen met maar liefst 312%! Uiteraard willen we de stijgende lijn blijven doorzetten, dus deel en like onze berichten vooral.

Ook onze website weten jullie goed te vinden. En dat jullie ons goed weten te vinden, is goed te merken aan bijvoorbeeld het aantal reserveringen. Nu al zijn er ruim 7000 scholingsvouchers aangevraagd. Wat een aantal! Niet alleen de cijfers stijgen in aantal ook het personeel van team DOORZAAM. Want al die reserveringen, trajecten, workshops, adviesgesprekken, duurzame inzetbaarheid stimuleren en presentaties geven, kun je niet alleen:

Kirsten Eppink en Sandra Berenpas kwamen ons team versterken als consultant duurzame inzetbaarheid. Ook office breidde zich uit en we verwelkomden Philana Jonkman, Christina de Wacht en Jetty Baas.

We kijken uit naar mooie samenwerkingen zodat we met zijn allen de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten kunnen blijven stimuleren.

En voor die mooie samenwerkingen willen we jullie voor bedanken. Want zonder samenwerkingen staan we maar alleen.