Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Alle webinars voor uitzendkrachten op één plek

Wil jij jouw uitzendkrachten beter inlichten over duurzame inzetbaarheid. Verder brengen in hun veiligheid, gezondheid en ontwikkeling? De webinars van Doorzaam zijn er speciaal voor jouw uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam organiseert dagtraining gesprekstechnieken voor intercedenten

Op donderdag 27 juni 2024 organiseren wij de Doorzaam Dagtraining gesprekstechnieken. Een dagtraining speciaal voor intercedenten voor het verbeteren van de communicatie met hun uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurWerksituatie

De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar: Vraag ze nu aan!

De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar! Het is nu mogelijk om een vergoeding aan te vragen tot een maximum van €500 euro voor de scholing van jouw uitzendkracht. Via dit artikel lees je alles over de Scholingsvouchers en hoe je ze voor jouw uitzendkrachten kunt aanvragen.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Kijken: Nieuw webinar Minder stress, meer energie voor uitzendkrachten

Speciaal voor jouw uitzendrachten hebben we een webinar georganiseerd over 'Minder stress, meer energie'. Het 'Minder stress, meer energie' traject helpt uitzendkrachten slimmer om te gaan met hun stress om gezonder voor de dag te komen.

Lees meer
Gezondheid

Webinar Veilig en Gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie

Na het succes van onze Veiligheidsdag vorig jaar organiseren we een nieuwe bijeenkomst op het gebied van veilig en gezond werk. We brengen een essentieel onderwerp onder de aandacht: de preventie van arbeidsongevallen en hoe je daar als uitzendorganisatie het beste mee om kunt gaan. 

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Doorzaam en NBBU lanceren nieuwe podcastreeks over duurzame inzetbaarheid

Doorzaam en de NBBU hebben hun krachten gebundeld en lanceren samen een nieuwe podcastreeks: Duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. De maandelijkse afleveringen bieden waardevolle inzichten over de vitaliteit, vaardigheid en veiligheid van uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt: Een jaar als accountmanager

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt…een uitspraak met een cliché en kleffig imago, maar in mijn geval absoluut van toepassing. Een jaar geleden startte ik in mijn rol als accountmanager. Een jaar dat werkelijk voorbij gevlogen is!  Nu, een jaar later, is het een mooi moment om terug te kijken. 

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Vitaliteit onder Uitzendkrachten. 3 stappen naar een gezonde werkomgeving

Wist je dat jaarlijks naar schatting 13.000 werknemers arbeidsongeschikt raken door ongezond werk? Vitaliteit op de werkvloer heeft dan ook wat extra aandacht nodig. Hoe help je als uitzendorganisatie jouw uitzendkrachten op weg naar een gezond leven?

Lees meer
Gezondheid

Over evolutie en stil staan bij dat wat is

Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie van Doorzaam. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Vanaf 1 juli nieuwe aanvraag ronde Nederlands Taalbudget

Speciaal voor uitzendkrachten met een taalbarrière bieden wij 1 juli t/m 31 juli weer het Nederlands Taalbudget aan. Met een budget van €1500 per uitzendkracht kan je jouw uitzendkrachten een stapje helpen met de Nederlandse taal.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

De Internationale Dag voor Veilig en Gezond werk

28 april is het de werelddag voor veiligheid en gezondheid op het werk. Hèt moment om extra aandacht te besteden aan de vitaliteit en bescherming van jouw uitzendkrachten.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Kijken: De nieuwe Gezondheidscheck animatie

In onze nieuwe animatie leggen we je uit hoe jij ervoor kan zorgen dat jouw uitzendkrachten gezond blijven.

Lees meer
Gezondheid