Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Flexkrachten worden ondergewaardeerd

Femke Hellemons (Olympia) vindt dat flexkrachten worden ondergewaardeerd en ziet dat er sprake is van een ongelijke behandeling van vast personeel en uitzendkrachten binnen bedrijven. Uitzendbureaus zouden dit met de opdrachtgever moeten bespreken.

Lees meer
Cultuur

Wat een diplomaroute kan betekenen!

Rian Vissers: een perfect voorbeeld van een talent dat (helaas) al lange tijd op zoek was naar een nieuwe uitdaging op werkgebied. Niet vies van werken en op vrijwillige basis al actief om anderen, ook in hun thuissituatie, te helpen en een luisterend oor te bieden. Afwijzing naar afwijzing volgde (ook binnen de zorgsector) maar nog altijd even gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Aan het woord… Jeroen Dalhuisen, operationeel manager bij GHS

Groene Hart Service (GHS) zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Als uitzendbureau dat actief is in vele branches zoals de bouw, groenvoorziening, recycling, GWW, techniek en logistiek, heeft GHS te maken met veel fysiek en uitvoerend werk. Dit maakt duurzame inzetbaarheid van groot belang voor de organisatie en medewerkers.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Veranderingen in de scholingsaftrek

Er gaat wat veranderen met de aftrekpost scholing. Maar wat houden die veranderingen nou precies in?

Lees meer
CultuurLoopbaan

Europese Week voor Veilig & Gezond werken

Op 21 oktober start de Europese Week voor Veilig & Gezond werken. Dit jaar vragen EU-OSHA en partners aandacht voor veilig werken met (gevaarlijke) stoffen. de campagne 2018-2019 ‘Gevaarlijke stoffen, zo pak je dat aan!’ mensen bewuster wil maken van de risico’s van gevaarlijke stoffen op de werkvloer.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Checklist Algemeen

Wie houdt bij de opdrachtgever toezicht op veilig en gezond werken, wie wijst de uitzendkracht op veiligheidsinstructies en bij wie kan de uitzendkracht terecht met vragen?

Lees meer
Gezondheid

Pilot Alles-in-1 Engelstalige coaching

Door diverse uitzendorganisaties is de vraag gesteld of de coaching in het traject Alles-in-1 ook in een andere taal, bij voorkeur Engels, kan. Doordat we een aantal verzoeken hebben gekregen, willen wij dit gaan onderzoeken.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Animatie traject 'Alles-in-1'

Ook voor het traject 'Alles-in-1' laten wij in een animatie zien wat het traject precies inhoudt.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Geluk op de werkvloer als speerpunt in je organisatie

Niemand is tegen geluk op de werkvloer, maar waarom zou je het als organisatie als speerpunt moeten maken? Arbeidsvreugde wordt als kritieke succesfactor onterecht over het hoofd gezien.

Lees meer
Cultuur