Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Animatie Budgetcoaching

Bij Doorzaam zien we graag dat uitzendkrachten zich ontwikkelen, blijven leren en gezond zijn! En daar ondersteunen we uitzendbureaus bij. We vinden het ook belangrijk dat uitzendkrachten financieel gezond zijn.

Lees meer
Gezondheid

De enige zekerheid is onzekerheid

De enige zekerheid is onzekerheid... Dat is hoe ik het in elk geval zie tegenwoordig. En dat accepteren, geeft, hoe gek het ook is, een zekere mate van rust. Het kunnen meebewegen op die onzekerheid, met de continue veranderingen, dat is dé benodigde 'skill' van 2022, en de jaren daaropvolgend. Daar ben ik van overtuigd.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Ben jij onze nieuwe collega?

Doorzaam zoekt een Consultant Duurzame Inzetbaarheid (DI) Wil jij een rol spelen in het creëren van bewustwording en actiegerichtheid van uitzendorganisaties, opdrachtgevers en uitzendkrachten voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Werkstress verlagen is geld besparen

Werkstress kost de gezamenlijke Nederlandse werkgevers maar liefst 3,2 miljard euro. Die kosten komen vooral voor rekening van ziekteverzuim: werkstress en een te hoge werkdruk zijn de oorzaak van een derde van het verzuim.

Lees meer
Gezondheid

Best veel werknemers vinden hun werk gevaarlijk

De ene baan is de andere niet. Dat is bekend. Maar opvallend is wel dat werknemers verschillend denken over hoe gevaarlijk hun werk is. Hoe zit dat nou met gevaarlijk werk?

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Handreiking arbomaatregelen ‘Groeien in arbeidsveiligheid’

Deze handreiking biedt de helpende hand bij het groeien in arbeidsveiligheid. Een helpende hand bij het starten, doorgaan en doorgroeien naar een veilig werkende arbeidsorganisatie.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Corona-proof de toekomst in. De RI&E – precies wat je nodig hebt

Is je bedrijf (of van de opdrachtgever) voorbereid op een wereld waarin virussen, zoals corona, een serieus risico vormen voor bedrijfscontinuïteit? Weten waar de risico’s precies zitten?

Lees meer
CultuurGezondheid

Kansrijke beroepen

UWV brengt de kansrijke beroepen in beeld. In december 2021 zijn er, ten opzichte van de vorige versie in juni 2021, verschillende beroepen bijgekomen.

Lees meer
Loopbaan

Jaarkalender Financieel Fit

Een goede financiële gezondheid is belangrijk voor iedereen. Soms is dit echter niet het geval en krijgt iemand te maken met loonbeslag of schulden.

Lees meer
Gezondheid

Overstapberoepen: werk vinden in ander beroep

Ondanks de grote vraag naar personeel, is het niet voor iedereen makkelijk om werk te vinden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Fijne feestdagen

Voor iedereen fijne feestdagen

Lees meer

Videoserie Alles-in-1 (deel 3 van 3)

In deze serie van Doorzaam laten we uitzendkrachten zelf aan het woord.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan