Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Interesse tonen scholingsvouchers

Van 24 t/m 28 augustus 2020 kun je als uitzendorganisatie INTERESSE tonen voor scholingsvouchers.

Lees meer
Loopbaan

Wijziging populaire scholingsvouchers

Schrik niet. In gebruik voor de uitzendkracht blijven ze ongewijzigd! Wat er wel verandert? Wij hebben het proces voor jou wat makkelijker gemaakt!

Lees meer

Extra impuls op de regeling praktijkleren

Doel van deze extra impuls is te zorgen voor voldoende stages en leerbanen voor de ruim 500.000 mbo-studenten, aankomende mbo-studenten en werkenden en werkzoekenden die via het mbo worden opgeleid.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Kosteloos een ontwikkeladvies

Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen per 1 augustus kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Voucheractie bouwmaterialengroothandel wegens succes ook in 2020 beschikbaar

De samenwerking met HIBIN en DOORZAAM zetten we in het nieuwe jaar gewoon door. Wat betekent dat ook in 2020 de gratis opleidingsvouchers beschikbaar zijn voor uitzendkrachten in de bouwmaterialengroothandel.

Lees meer
Loopbaan

Instrumenten veiligheid op het werk

Aandacht besteden aan veiligheid op de werkvloer is belangrijk. Verschillende instanties ontwikkelen visies en  instrumenten om met veiligheid op de werkvloer aan de slag te gaan.

Lees meer

SkillsInZicht

Het beschikken over goede en actuele informatie is een voorwaarde om effectief te kunnen reageren op de bewegingen in de arbeidsmarkt. En dat de arbeidsmarkt in beweging is, dat blijkt.  

Lees meer
CultuurLoopbaan

10 tips voor thuiswerkers

Van thuiswerken kan je stress en ook een burn-out krijgen, concluderen steeds meer onderzoekers. Juist van de schijnbare rust van het alleen werken kan je gek worden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatie

Nibud Geldkrant Minder inkomen

Net als in de eerste Nibud-peiling (in april van dit jaar) geeft ook nu een vijfde van de huishoudens aan dat het inkomen sinds het begin van de crisis is gedaald. Opnieuw zijn het vooral de jongeren (tot 35 jaar) die aangeven dat hun inkomen lager is geworden.

Lees meer
Gezondheid