Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Doorzaam Vitaliteitsdag 16 maart

Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of vanuit een andere positie bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Op 16 maart organiseert Doorzaam de allereerste Vitaliteitsdag speciaal voor uitzenders.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan

Start aanvragen Nederlands Taalbudget

Weet jij van of jouw uitzendkracht moeite heeft met de Nederlandse taal? Bijvoorbeeld moeite met lezen of de uitleg over de nieuwe functie niet helemaal begrijpt?

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

De vergeten middenmoot

Je hebt het vast al gezien op onze website en LinkedIn: Alles-in-1 is omgedoopt tot het Ontwikkelbudget! Waarom? Omdat wij denken dat deze naam nog meer tot de verbeelding spreekt en we nog meer aanmeldingen hiervoor verwachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam vitaliteitsdag - save the date

Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Blok dan vooral alvast 16 maart in je agenda.

Lees meer
Gezondheid

Kijk op veilig werken in de bouw

De bouw brengt specifieke risico’s met zich mee. Jaarlijks gebeuren er nog steeds veel ongelukken, soms met de dood tot gevolg. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Veilig werken op hoogte in de bouw

Vallen van hoogte is een risico voor iedereen die werkt in de bouw. Ook voor uitzendkrachten. Juist wanneer je geconcentreerd aan het werk bent of even snel iets wil afmaken kan het gebeuren. Iedereen kent wel voorbeelden van wanneer het (bijna) misging.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Cao-afdrachten voor de uitzendbranche, hoe zit het precies?

Wij ontvangen veel telefoontjes met vragen over de verplichte afdrachten die iedere uitzendorganisatie in Nederland heeft, in periodes dat de cao algemeen verbindend is verklaard. Tijd voor een korte uitleg.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Ontwikkelbudget

Nee geen nieuw budget of traject alleen een nieuwe naam. Een naam die tot de verbeelding spreekt.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Interesse tonen Scholingsvouchers

Vanaf vandaag maandag 16 januari tot en met vrijdag 27 januari kun je als uitzendorganisatie INTERESSE tonen voor Scholingsvouchers.

Lees meer
Loopbaan

Het wordt een jaar vol positieve drukte!

Column Chantal Huinder
Het jaar is begonnen voordat ik er eigenlijk echt erg in had. Overal om me heen was iedereen druk, druk, druk. Kerst stond opeens voor de deur en 2022 liep eigenlijk zo over in 2023 waarna de drukte weer gewoon doorging.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De 1.02% afdracht van het feitelijk loon van de uitzendkracht

Werkgevers- en werknemersorganisaties in de uitzendbranche vinden het belangrijk dat uitzendkrachten opleidingen kunnen volgen.

Lees meer
Cultuur