Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Financieel fitte werknemers

Veel mensen weten niet waar ze hulp kunnen krijgen bij geldzorgen. Gemiddeld zoeken en vinden mensen pas na 5 jaar hulp; ze hebben dan gemiddeld €40.000 aan betalingsachterstanden en schulden bij gemiddeld veertien schuldeisers.

Lees meer
Gezondheid

Gratis online trainingsaanbod

Hoe neem jij je uitzendkracht, opdrachtgever en bedrijf mee de toekomst in?

Hoe voeg je extra waarde toe aan je eigen werk en dat van je uitzendkrachten?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

Je hebt van ons een email ter bevestiging ontvangen dat je de interesse in de Scholingsvouchers hebt gekregen. Gefeliciteerd. Alleen… nu ben je er nog niet.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Veel gestelde vragen bij het op naam zetten van de Scholingsvoucher

Om het jullie nog makkelijker te maken, hebben we de meest gestelde vragen over de Scholingsvouchers(procedure) van afgelopen jaren voor jullie hieronder opgesomd. Let wel, dit zijn de meest gestelde vragen omtrent stap 4 en stap 5 van het aanvragen van Scholingsvouchers.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Nut van een Ervaringscertificaat

Ondanks opgedane kennis en ervaring zijn niet alle uitzendkrachten in het bezit van erkende diploma’s. Met een Ervaringscertificaat is aantoonbaar welk niveau de uitzendkracht werkelijk heeft in relatie tot een bepaald beroep of opleiding.

Lees meer
Loopbaan

Praktijkverhaal van werk naar werk: ‘van gouden kooi naar boksring’

Oud-casemanager bij justitie Hans Boerkamp leert vrouwen kickboksen en coacht mensen met ‘Bokzen’. Zelf vond hij na een stressvolle periode zijn plek, zeker ook dankzij werkgeversnetwerk WerkendZwolle.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Hoe krijg je duurzame inzetbaarheid op de agenda van de opdrachtgever?

We willen vaak in gesprekken de ander overtuigen door middel van argumenten. Wat wel eens vergeten wordt is de verbinding met de ander.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wegwijzer voor uitzendorganisaties

Onze droom is een uitzendbranche waar een duurzame uitzendkracht vanzelfsprekend is. Waar vanuit goed werkgeverschap, goed opdrachtgeverschap en betrokkenheid van uitzendkrachten stappen worden gezet.

Lees meer
Cultuur

Week van lezen en schrijven 6 tm 12 september

Samen gaan we voor een geletterd Nederland. Met de Week van Lezen & Schrijven zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang ontwikkelen.

Lees meer
GezondheidLoopbaan

Geldplannen

De zomerperiode is voorbij. Met de nasleep van de vakantie-uitgaven en de start van veel nieuwe activiteiten (school, contributies voor verenigingen ed.) is september voor velen een dure maand.

Lees meer
Gezondheid

Spontane ontmoetingen - column Chantal Huinder

Op de zaterdag valt het Parool bij mij door te bus en dompel ik me onder in binnen- en buitenlands nieuws. Ja, ik ben zo'n “alleen in het weekend papieren krant en de rest van de week online” lezer.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Alles-in-1 als inspiratie voorbeeld SER

Met trots delen wij dat ons traject ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ nu ook te vinden is als inspirerend voorbeeld in de actie-agenda van de SER.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan