Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Ondanks corona en hoger arbeidsaanbod blijft mismatch op arbeidsmarkt aanwezig

Naar verwachting leidt de coronacrisis spoedig tot een sterke toename in werkloosheid. Omdat de werkgelegenheidsverschillen door aanpassingen op de anderhalvemetereconomie aanzienlijk zijn, kan de mismatch op de arbeidsmarkt hierdoor juist versterkt worden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Arbochecklists FAQ’s

Arbochecklists zijn een praktisch hulpmiddel om de mogelijke risico’s en maatregelen op de nieuwe werkplek in kaart te brengen. Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

NL leert door

Dankzij de subsidieregeling NL Leert door kunnen werknemers en dus ook uitzendkrachten gratis een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

UWV publiceert voorbeelden van overstapberoepen

Door de coronacrisis raken veel mensen hun baan kwijt en is het niet altijd makkelijk om ander werk te vinden. Juist nu kan het belangrijk zijn om breder te zoeken dan alleen in het eigen beroep.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Klik & Tik. Veilig online

Je hoort allerlei verhalen over internetfraude. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Dat leer je in Klik & Tik. Veilig online.

 

Lees meer
Loopbaan

Waarom arbochecklists?

Zowel de uitzendorganisatie als de opdrachtgever heeft een rol bij het voorlichten van veilig werken naar de uitzendkrachten.

Lees meer
Gezondheid

Schrijf je nu in voor het webinar

Het webinar over onze interessante training ‘meer energie’ voor uitzendkrachten. Want maar liefst een op de zes werkenden in Nederland heeft last van stress!

Lees meer
Gezondheid

Declareren scholingsvoucher

Heb jij een door ons goedgekeurde scholingsvoucher voor je uitzendkracht(en)? Let dan goed op!

Lees meer
Loopbaan

Financiële stresstest CPB

Financieel fit zijn en blijven is voor veel mensen een uitdaging. Zeker in deze tijd. Misschien ook wel voor jouw uitzendkracht. Minstens 75.000 huishoudens hebben binnen drie maanden in financiële problemen na inkomensverlies.

Lees meer
CultuurGezondheid