Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Veilig werken met gevaarlijke stoffen in het kort

Hoe kunnen we gevaarlijke stoffen herkennen en om welke risico’s gaat het? En vooral: hoe kunnen we veilig werken met gevaarlijke stoffen?

Lees meer
CultuurGezondheid

Veiligheid op de werkvloer

Wij hebben hiervoor Arbochecklists. En deze zijn nu ook beschikbaar in het Oekraïens en Russisch. 

Lees meer
Werksituatie

Tweede ronde Scholingsvouchers

Heeft jouw uitzendkracht wel eens aangegeven graag een opleiding, cursus of workshop te willen gaan volgen? Maak je uitzendkracht dan nu extra blij. Want de Scholingsvouchers kunnen weer aangevraagd worden.

Lees meer
Loopbaan

Waarom arbochecklists?

Zowel de uitzendorganisatie als de opdrachtgever hebben een rol bij het voorlichten van veilig werken naar de uitzendkrachten.

Lees meer
Gezondheid

Kick off Praktijkverklaring

Je kent ze vast wel: uitzendkrachten waar veel meer in zit dan ze zelf denken. Maar hoe laat je dat hen ook inzien? Hoe geef je de uitzendkracht nou inzicht in en erkenning van wat ze zelf allemaal al wél kunnen? En hoe krijg je dit ook inzichtelijk voor de opdrachtgever?

Lees meer
Loopbaan

De zoektocht naar het antwoord

Wat is er nodig om een leven lang ontwikkelen te stimuleren? Wat zorgt er voor dat uitzendkrachten zich willen ontwikkelen? Wat is het beste om aan te bieden om een uitzendkracht duurzaam verder te ontwikkelen?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Vakantiebijslag

Grip op geld en vakantie zijn belangrijk voor de duurzame inzetbaarheid van je werknemers. Mei en juni zijn de maanden waarin veel mensen hun vakantiebijslag krijgen.

Lees meer
Gezondheid

Arbochecklists FAQ’s

Arbochecklists zijn een praktisch hulpmiddel om de mogelijke risico’s en maatregelen op de nieuwe werkplek in kaart te brengen. Hieronder vind je een overzicht van veel gestelde vragen.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Soft Skills

Digitale innovatie verandert de manier waarop we werken. En de banen en vaardigheden waar veel vraag naar is veranderen ook voortdurend.

Lees meer
Loopbaan

Taal onderdeel van veiligheid op de werkvloer

Blog Jessica Brandwijk.
Onlangs hebben we voor het eerst een vergoeding alleen gericht op de Nederlandse Taal gelanceerd. De vergoedingportal was nog maar net open of de aanvragen stroomden al binnen. Een groot succes dus.

 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Nieuwe subsidie aanvragen: de Subsidieregeling Praktijkleren

De Subsidieregeling praktijkjaren is bedoeld om werkgevers meer praktijkleer- en werkleerplaatsen aan te laten bieden. In sommige sectoren is dit jaar extra subsidie mogelijk.

Lees meer
Loopbaan

Het beste voor je uitzendkracht en opdrachtgever? Het kan!

Je wilt het beste voor je uitzendkrachten. En voor je opdrachtgever. Werken je uitzendkrachten met plezier? Dan is dat goed voor hen, opdrachtgevers en voor jou als uitzender. Maar hoe houd je uitzendkrachten fit en vitaal als je weinig tijd hebt?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan