Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Van werk naar werk vouchers

Veel uitzendkrachten zijn hun baan verloren vanwege de coronacrisis. Sectoren als horeca, luchtvaart, bloementeelt enz. hebben massaal afscheid genomen van hun uitzendkrachten, terwijl er in andere sectoren juist een schrijnend tekort is.

Lees meer

Maatregelen in verband met de coronacrisis

We zijn allemaal ernstig getroffen door de coronacrisis. Uitzendkrachten die hun werk verloren en jullie door alle ingetrokken opdrachten. Wij hebben maatregelen kunnen nemen, om jullie in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen wat betreft de trajecten en diensten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Hulp bij financiële zorgen

‘Sommige veranderingen in je leven zie je aankomen, sommige komen zeer onverwacht op je pad,’ zegt Nibud-directeur Arjan Vliegenthart. ‘De huidige crisis is tamelijk abrupt ontstaan en daardoor zitten veel mensen met de handen in het haar.'

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Gratis e-studies

De coronacrisis stelt ons allemaal op de proef, maar biedt ook kansen. Zeker in deze onzekere tijden waarin veel mensen thuis zitten, kun je deze tijd nemen om je ontwikkeling door te zetten.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Extra ondersteuning in een bizarre tijd

De wereld is in rap tempo veranderd. Career & Live is specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans.

Lees meer
Gezondheid

Gratis online leren met Studytube

Het coronavirus stelt ons allemaal op de proef, maar biedt ook kansen. Om jezelf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Langere looptijd traject De Duurzame Uitzendkracht

Wij hebben als DOORZAAM besloten dat we alle workshops en bijeenkomsten in ieder geval tot en met augustus 2020 voor het traject De Duurzame Uitzendkracht annuleren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kennisbrief over coronavirus

Het Coronavirus (COVID-19) roept veel vragen op. Bij werkgevers en werknemers, maar ook bij arboprofessionals.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Zorg goed voor arbeidsmigranten

Minister Koolmees doet een beroep op werkgevers die werken met arbeidsmigranten. Arbeidsmigranten moeten toegang hebben tot zorg en hun zorgpas bij zich hebben.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan