Ik wil een opleiding

Fijn dat je jezelf verder wilt ontwikkelen. Bij Doorzaam vinden we professionele ontwikkeling erg belangrijk en daarom helpen we je graag bij het vinden van een passende oplossing voor jouw beroep. Wist je bijvoorbeeld dat er verschillende gratis regelingen zijn waarmee jij een cursus, opleiding of training kunt volgen?

Wil je jouw kans op werk, zowel nu als in de toekomst vergroten? Bij Doorzaam begrijpen we dat je jouw huidige beroep misschien niet je hele leven wilt of kan blijven doen. Dat kan door verschillende redenen komen. Misschien vindt je de zekerheid op een baan in je huidige beroep niet heel groot meer. Of kan je jouw huidige werk niet meer doen vanwege je lichaam. Of wil je jezelf gewoon persoonlijk ontwikkelen voor een betere toekomst.

Het volgen van een opleiding of cursus is een belangrijke stap om door te groeien. Als uitzendkracht zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Doorzaam biedt verschillende regelingen en budgetten aan uitzendkrachten die voor jou helemaal gratis zijn!

  • Met de Scholingsvoucher kun je gratis één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum vergoeding van €500 incl. btw.
     
  • Ben jij geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling? Dan is het Ontwikkelbudget iets voor jou! Wist je namelijk dat je al in aanmerking komt voor een budget van maar liefst €2500?
     
  • Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Het Kansberoepbudget biedt jou de mogelijkheid om je om- of bij te scholen!  Met een tegemoetkoming van maximaal €1500.

Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.