Ik wil een opleiding

Fijn dat je deze pagina hebt gevonden. Hier vind je informatie en middelen wat je zelf kunt doen aan je ontwikkeling!

Want een leven lang leren en ontwikkelen in onze snel veranderende maatschappij blijkt steeds belangrijker. Wil je jouw kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Kijk dan snel hieronder.

Scholingsvoucher

Als uitzendkracht kun je met de Scholingsvoucher zelf de regie in handen nemen. Met de voucher kun je één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van €500 incl. btw en is gratis.  De voucher is echt voor jou persoonlijk: dus jij bepaalt wat je wilt leren, er moet wel een relatie zijn met je huidige of toekomstige werk.

Uitzendkrachten die je voor gingen, gebruikten deze Scholingsvoucher voor bijvoorbeeld een cursus Digitale vaardigheden, Engels, Nederlands, heftruck, training Opkomen voor jezelf.

De Scholingsvoucher is bedoeld voor het vergroten van jouw duurzame inzetbaarheid. En je kunt hier elk kalenderjaar opnieuw gebruik van maken.

Aanmelden kan via jouw contactpersoon op je uitzendbureau. Lukt dit niet om wat voor reden dan ook, neem dan contact op met ons. Stuur een email naar info@doorzaam.nl of bel 020 655 82 16.

Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.


Taal en digitale vaardigheden

Zonder lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden kun je niet functioneren in op de huidige arbeidsmarkt. Als je hier moeite mee hebt, spreken we van onvoldoende taal en digi-vaardigheden. In Nederland zijn naar schatting 1,3 miljoen volwassenen onvoldoende taal- en digi-vaardig waarvan meer dan 700.000 werknemers. Niets om je voor te schamen.

Merk je dat je (wat) moeite hebt met taal of digitale vaardigheden? Kijk eens op de website van oefenen.nl. Oefenen.nl is de plek waar je zelf kunt oefenen met taal, rekenen, computer en internet. En ook omgaan met geld, gezondheid, verkeersregels en nog veel meer. Als je thuis oefent is Oefenen.nl gratis.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.