Kalender

Masterclass Storytelling door Harry Slagman

28 maart 202313:30
Wil je de ander overtuigen? Wil je iets duidelijk maken of voor elkaar krijgen? Dan heb je nog iets nodig. Een verhaal. Wat verhalen te maken hebben met werk? Alles! Werken met plezier én met succes valt of staat met hoe je praat en luistert. Kortom goede communicatie.
Lees meer

Leerlijn DI-ambassadeur ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’ | omgeving Amersfoort

11 april 202309:30
Wil jij ook graag meteen aan de slag met het goede gesprek? Wil je echt nog meer betekenen voor je uitzendkracht en opdrachtgever? En meteen resultaat voor jouw uitzendkracht en je vestiging behalen? Dan is deze leerlijn echt iets voor jou!
Lees meer

Scholingsvouchers van a tot z

18 april 202309:15
Ook een expert worden in het Scholingsvouchers proces? Tijdens dit korte maar zeer instructieve webinar leer je er alles over. Meld je snel aan.
Lees meer

Scholingsvouchers van a tot z

11 mei 202309:30
Ook expert worden op het gebied van de Doorzaam Scholingsvouchers? Tijdens dit korte maar zeer instructieve webinar leer je alles wat je moet weten over het hele proces van de Scholingsvouchers.
Lees meer

Leerlijn DI – specialist | Duurzame inzetbaarheid geborgd in je organisatie | omgeving Amersfoort

15 mei 202309:30
Je hebt al ruime ervaring wat betreft duurzame inzetbaarheid. Maar hoe vorm je een visie op duurzame inzetbaarheid (DI) die perfect aansluit op jouw organisatiedoelen?
Lees meer

Leerlijn DI-ambassadeur ‘Aan de slag met duurzame inzetbaarheid’ | omgeving Amersfoort

16 mei 202309:30
Wil jij ook graag meteen aan de slag met het goede gesprek? Wil je echt nog meer betekenen voor je uitzendkracht en opdrachtgever? En meteen resultaat voor jouw uitzendkracht en je vestiging behalen? Dan is deze leerlijn echt iets voor jou.
Lees meer