Loopbaan

Een leven lang ontwikkelen.’ Met oog op duurzame inzetbaarheid komen leren en werken steeds dichter naar elkaar toe. Doorzaam stimuleert uitzendkrachten dan ook om een leven lang te blijven leren. Persoonlijke ontwikkeling voor uitzendkrachten kan op veel verschillende manieren.

En als uitzendorganisatie kan je hierbij vaak gratis ondersteuning bij bieden. Via de regelingen van Doorzaam. Denk aan het leren van digitale vaardigheden, een taal, specifieke vakkennis of sociale vaardigheden. Zo zijn er de Scholingsvouchers, waarmee je een nieuwe opleiding kan financieren. Maar we bieden ook verschillende regelingen voor BBL-trajecten, diplomaroutes en ervaringscertificaten.


Alle webinars voor uitzendkrachten op één plek

Wil jij jouw uitzendkrachten beter inlichten over duurzame inzetbaarheid. Verder brengen in hun veiligheid, gezondheid en ontwikkeling? De webinars van Doorzaam zijn er speciaal voor jouw uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar: Vraag ze nu aan!

De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar! Het is nu mogelijk om een vergoeding aan te vragen tot een maximum van €500 euro voor de scholing van jouw uitzendkracht. Via dit artikel lees je alles over de Scholingsvouchers en hoe je ze voor jouw uitzendkrachten kunt aanvragen.

Lees meer
CultuurLoopbaan