Webinars

Op deze pagina kan je al onze webinars terugkijken. Zowel de webinars gericht aan uitzendkrachten als onze webinars gericht aan de uitzenders, detacheerders, intercedenten en iedereen die actief is voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten.  Deze webinars bieden waardevolle inzichten en adviezen over allerlei onderwerpen binnen de thema's vitaliteit, veiligheid en ontwikkeling op de werkvloer.

Alle webinars zijn georganiseerd met meerdere experts in het veld. Zodat je de meest praktische tips en strategieën kunt verwachten. Onze webinars zijn interactief, de aanwezigen hebben dus ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Ben je benieuwd naar onze aankomende webinars en wil je je graag aanmelden?

Het kan zijn dat er tijdelijk even geen webinars op de planning staan. Houd dan onze socials en nieuwspagina in de gate voor nieuwe updates!

Webinars voor uitzenders

Webinar Nederlandse Arbeidsinspectie

Bekijk ons webinar over veilig en gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie nu terug. Speciaal georganiseerd voor uitzenders, intercedenten en consultants die actief bezig zijn met de gezondheid en veiligheid van hun uitzendkrachten. Met expertise van Maarten Narraina en Leoniek van der Vliet.


Webinars voor uitzendkrachten

Webinar Ontwikkelen

Wist je dat je als uitzendkracht gebruik kunt maken van het Doorzaam Ontwikkelbudget van €2500 voor jouw persoonlijke Ontwikkeling? Denk aan financiële coaching, leefstijladvies of een cursus of opleiding. En voor jou is dit gratis! Het kost alleen je tijd! In dit webinar bespreken we hoe je als uitzendkracht jezelf kunt ontwikkelen met het Ontwikkelbudget van Doorzaam.

Webinar Minder stress, meer energie

In dit webinar nemen we je mee door onze regeling 'Minder stress, meer energie'. Tijdens dit webinar bespreken we hoe je van je stress kunt afkomen en leggen we uit wat ons Minder stress, meer energie traject is. En hoe je het traject zelf kan inzetten als uitzendkracht.