Kalender voor de uitzendkracht

Wij, Doorzaam het fonds van de uitzendbranche, zijn opgericht door werkgevers en vakbonden om uitzendkrachten te helpen om vitaal, veilig en vaardig te werken.

Dat betekent dat we jou helpen om fit te zijn, veilig te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. Zo kan je een budget krijgen voor een training, jezelf omscholen tot een ander beroep of een van onze webinars volgen.

En daar kun je als werkende uitzendkracht gratis gebruik van maken.

Want Doorzaam is er voor jóu. Voor welk webinar meld jij je aan?

Webinar voor uitzendkrachten: Minder stress meer energie

21 mei 202419:00   Online
Zonder stress het leven door willen we natuurlijk allemaal. Maar goed, iedereen ervaart wel eens stress. Maar teveel is niet goed voor je gezondheid. Maar wat is nou teveel stress?
Lees meer

Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!

5 september 202419:00   Online
Dat klinkt misschien als iets wat je alleen doet op een feestje of in de kroeg, maar niets is minder waar. Verhalen spelen namelijk een grote rol op de werkvloer. Want werken met plezier én succes begint met goede communicatie. En daar hoort ook een goed verhaal bij!
Lees meer

Webinar voor uitzendkrachten ‘Hulp bij geldzaken’

7 november 202419:00   Online
Last van de stijgende prijzen in de supermarkt? Maak je je wel eens zorgen of je de rekeningen nog wel kunt betalen? Je zorgen maken over je financiën is niet gek, maar vervelend. Fijn om hier inzicht in te krijgen zodat je minder of geen stress meer ervaart!
Lees meer