Gezondheid

Een goede gezondheid is van groot belang om nu en in de toekomst goed te kunnen werken. Een goed beeld van de eigen gezondheid en de mogelijke risico’s die werk met zich meebrengen voor de gezondheid zijn belangrijk om maatregelen te kunnen nemen om duurzaam en gezond te kunnen werken en leven.

In de werkomgeving kun je als uitzendkracht worden blootgesteld aan bepaalde risico’s die op korte of lange termijn effect kunnen hebben op je gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan blootstelling aan hard geluid waardoor je gehoorschade kunt oplopen, of werkzaamheden waarbij iets scherps in je oog kan komen. Ook het werken met gevaarlijke stoffen kan ernstige gevolgen hebben voor je gezondheid. Op de korte termijn door bijvoorbeeld brandwonden of zelfs vergiftiging en op de lange termijn kunnen ernstige ziekten ontstaan, zoals COPD, astma en kanker. Iets om nu al bij stil te staan dus.


Zin in een Summer Challenge?

Wanneer jij van vrijdag 1 juli tot en met woensdag 31 augustus de meeste uitzendkrachten voor het traject Alles-in-1 succesvol aanmeldt, ben jij de winnaar.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Life events en financiën

Verwachte en onverwachte Life events in de privésfeer kunnen grote invloed hebben op de financiële gezondheid.

Lees meer
Gezondheid