Gezondheidscheck

Heb jij zicht op de gezondheid van je uitzendkracht? Weet jij hoe je uitzendkracht met stress omgaat? Met de voeding? Met andere woorden: hoe gezond is jouw uitzendkracht eigenlijk?

We willen allemaal zo goed en gezond mogelijk onze dagelijkse werkzaamheden kunnen en blijven doen. Nu én in de toekomst. Een gezondheidscheck helpt jouw uitzendkrachten inzicht te krijgen in hun eigen gezondheid en in de mogelijkheden om deze te verbeteren. Dit gebeurt via een Preventief Medisch Onderzoek (PMO).

Je kan dit zien als een soort APK voor je gezondheid. Het onderzoek brengt de kwetsbare punten in de gezondheid van je uitzendkrachten in beeld. Die kwetsbare punten kunnen te maken hebben met het werk, maar soms ook wel met de leefstijl van de uitzendkracht.

Voordelen van een Gezondheidscheck

Via een goede Gezondheidscheck krijgen je uitzendkrachten inzicht in hun persoonlijke situatie, ontvangen ze tips en tricks over hoe het beter kan en positieve feedback om te werken aan hun eigen gezondheid.

Gezonde werknemers zijn minder vaak ziek, maar ook vaak productiever en dat is voor jou als werkgever van belang. Dus reden genoeg om je uitzendkrachten aan te melden.

Wat houdt een gezondheidscheck in?

Hoe een Gezondheidscheck precies wordt uitgevoerd, verschilt per branche en werkgever. Vrijwel altijd ontvangt de deelnemer een vragenlijst die ingaat op de lichamelijke en mentale gezondheid en leefgewoonten. Dit onderzoek kan worden uitgebreid met een fysieke keuring, waarbij metingen en bloedtests worden gedaan.

Kosten

Wij investeren graag in de gezondheid van uitzendkrachten. Zowel in het kader van duurzame inzetbaarheid (tot aan je pensioen het werk goed vol kunnen houden) als in het kader van vitaliteitsmanagement (met zijn allen fit en energiek aan het werk zijn).

De kosten voor deelname aan de gezondheidscheck wordt volledig vergoed door Doorzaam. Uiteraard wordt rekening gehouden met de privacy van de uitzendkrachten.

Alle gegevens worden uitsluitend en alleen met de uitzendkracht besproken en gedeeld

 

Voor wie

De gezondheidschecks zijn bedoeld voor uitzendkrachten in Fase A, B of Fase 1-2-3.

Aanmelden

Geïnteresseerd in deze gezondheidscheck? Neem dan contact met ons op via email info@doorzaam.nl of telefonisch 020 655 82 16