Hulp bij geldzaken

Wat als je niet veel geld hebt en zelfs zit met betalingsachterstanden of financiële zorgen? Niet iedereen heeft altijd geld achter de hand om financiële tegenslagen op te vangen. Dit maakt het overzicht in de financiën en het betalen van rekeningen erg lastig, ook voor uitzendkrachten. Of de uitzendkracht te maken heeft met financiële zorgen, of zelfs betalingsachterstanden heeft, Hulp bij geldzaken van Doorzaam biedt een oplossing.

 

Is er sprake van alleen zorgen over het betalen van alle rekeningen en wil de uitzendkracht graag wat advies krijgen over zijn of haar geldzaken? Kijk dan op de pagina van Budgetinzicht. Is er ook sprake van geldproblemen waarbij rekeningen niet betaald kunnen worden en er betalingsachterstanden zijn? Kijk dan op de pagina van Budgetcoaching.

 

Twijfel je welke hulp jouw uitzendkracht nodig heeft? Volg dan het Hulp bij geldzaken - stroomschema en kom erachter hoe jij jouw uitzendkracht kunt ondersteunen.


 

Voorwaarden

  • Hulp bij geldzaken van Doorzaam is aan te vragen door uitzendorganisaties die afdragen aan SFU.
  • De uitzendkracht die in aanmerking komt werkt in fase A/B of fase 1/2/3 en heeft de pensioengerechtigde leeftijd nog niet bereikt.
  • Er wordt voornamelijk in het Nederlands gecoacht, maar Engels en Duits is ook mogelijk.

    Let op:
    Wanneer de uitzendkracht al ondersteund wordt door een bewindvoerder is aanmelden voor budgetcoaching niet mogelijk

Het hele financieel reglement lees je hier.