Budgetinzicht

Financiële veranderingen kunnen een grote impact hebben op ons leven. Of het nu gaat om de komst van een kindje, een scheiding, ziekte of simpelweg twijfels over het kunnen blijven betalen van alles, soms kan het allemaal net te veel worden. Budgetinzicht kan dan meer duidelijkheid bieden. In deze situatie kan het erg waardevol zijn om hulp in te schakelen van een coach die de uitzendkracht kan voorzien van advies.

Hoe werkt het?
Tijdens twee (of drie) gesprekken kijkt de uitzendkracht samen met een coach naar de financiële overzichten en kunnen alle financiële vragen gesteld worden. De coach kan de uitzendkracht voorzien van waardevolle tips en adviezen. Daarna kan, indien gewenst, een geldplan worden opgezet. Aan het einde van deze gesprekken zal er een volledig overzicht zijn van de persoonlijke financiën en een actieplan om mee aan de slag te gaan voor de uitzendkracht.

Waarom?
Het verkrijgen van financieel inzicht en het opstellen van een actieplan kan ontzettend geruststellend zijn. Het geeft weer de mogelijkheid om vol vertrouwen de toekomst in te gaan. Bewust omgaan met financiën en werken aan een plan zorgt ervoor dat doelen bereikt kunnen worden die voor de uitzendkracht belangrijk zijn. Als er zorgen zijn over de financiën, twijfel dan niet. Er is gratis hulp beschikbaar van Doorzaam voor uitzendkrachten, waarmee de stap naar financiële duidelijkheid heel dichtbij is.

Aanmelden

Aanmelden:
Aanmelden gaat vanaf januari 2024 in Doorzaamregelingen

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

Alle voorwaarden vind je terug in Doorzaamregelingen

De uitzendkracht kan ook zelf een email sturen naar info@doorzaam.nl. Dus zonder tussenkomst van een uitzendorganisatie of contactpersoon. Want soms is om hulp vragen al lastig genoeg.