Spring naar hoofd-inhoud

Voor de uitzendkracht

Zie je ook zo vaak de term ‘duurzame inzetbaarheid’ voorbij komen? Wij ook. Dit komt omdat het erg belangrijk is voor je huidige baan en je toekomst! Onder Duurzame inzetbaarheid verstaan wij lichamelijk en geestelijk fit, je financiën op orde hebben, taal- en digivaardig. Kortom: vakmanschap gericht op je toekomst!

Duurzame inzetbaarheid (DI) is voor iedereen belangrijk; of je nu prima op je plek zit of niet. Of je nu aan het werk bent om rond te komen of omdat je jouw baan de leukste baan vindt. Duurzame inzetbaarheid is en blijft belangrijk zodat je kunt meebewegen met alle veranderingen op de arbeidsmarkt.

Belangrijk dus om aan de slag te gaan met jouw duurzame inzetbaarheid. Hierdoor vergroot je jouw kansen op werk en gaat de kwaliteit van je werk omhoog.

Wij, DOORZAAM het fonds van de uitzendbranche, helpen jou daar graag bij en bieden gratis verschillende diensten. Waarom? Omdat wij geloven dat elke uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk moet kunnen (blijven) doen.

En hoe je dat doet? Kies een van onderstaande onderwerpen en kijk waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Voordat je verder gaat, lees even of je voldoet aan een paar eisen die we stellen
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je behoort tot één van de volgende groepen:
Je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Door de corona crisis is alles wat wij aan kunnen bieden tot eind december ook voor uitzendkrachten die door de coronacrisis hun werk hebben verloren als uitzendkracht en nog niet elders aan het werk zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.