Cultuur

Een (werk) cultuur waarin uitzendkrachten alles kunnen vragen. Een cultuur waar uitzendkrachten zicht hebben op ontwikkeling en een toekomst die ze zelf kunnen invullen. Een cultuur waar duurzame inzetbaarheid op één staat.

Het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten begint met een goed gesprek over de wensen en mogelijkheden van de uitzendkracht, de opdrachtgever en het uitzendbureau. Doorzaam ondersteunt graag uitzendbureaus met praktische hulpmiddelen en advies en maakt ook inzichtelijk wat investeren in duurzame inzetbaarheid je kan opleveren.

Het Ontwikkelbudget bijvoorbeeld helpt om het beste uit jouw uitzendkrachten te halen. Met een persoonlijk budget van maximaal €2500.

Of haal het Doorzaamspel in huis; een manier om op speelse wijze erachter te komen hoe je de Doorzaam regelingen het beste in kunt zetten voor jouw uitzendkrachten.


Tijd vliegt wanneer je plezier hebt: Een jaar als accountmanager

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt…een uitspraak met een cliché en kleffig imago, maar in mijn geval absoluut van toepassing. Een jaar geleden startte ik in mijn rol als accountmanager. Een jaar dat werkelijk voorbij gevlogen is!  Nu, een jaar later, is het een mooi moment om terug te kijken. 

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Over evolutie en stil staan bij dat wat is

Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie van Doorzaam. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan