Doorzaamspel

Ontdek het Doorzaamspel voor duurzame inzetbaarheid

Ben jij op zoek naar een leuke en effectieve manier om duurzame inzetbaarheid te bevorderen binnen jouw uitzendorganisatie en voor jouw uitzendkrachten? Dan is het Doorzaamspel precies wat je nodig hebt!

Het Doorzaamspel is een interactieve ervaring die jou en jouw team meeneemt op een reis door de wereld van de uitzendkracht. Leer hoe je de Doorzaam regelingen effectief kunt inzetten om de duurzame inzetbaarheid van jouw uitzendkrachten te optimaliseren. Ontdek praktische tips en strategie├źn om de dromen en eventuele ambities van jouw uitzendkrachten te ondersteunen, terwijl je tegelijkertijd jouw bedrijfsvoering kunt versterken.

Dit spel is speciaal ontworpen voor uitzendorganisaties die willen investeren in de groei en ontwikkeling van hun bedrijf, team en uitzendkrachten! Het is gratis beschikbaar en biedt een waardevolle tool om medewerkers te inspireren en te betrekken bij dit belangrijke onderwerp. Door het spelen van het Doorzaamspel worden jouw teamleden experts op het gebied van Doorzaam regelingen, waardoor zij in staat zijn om de juiste ondersteuning te bieden aan uitzendkrachten.

Het spel is in beperkte oplage beschikbaar en aan te vragen bij Doorzaam. Wanneer je het Doorzaamspel bestelt, komen wij je deze persoonlijk overhandigen. Tijdens deze afspraak vertellen we je alles over het Doorzaamspel, ons aanbod en hoe je hier het meeste uit kunt halen.

Doorzaamspel groot succes
Op dit moment (mei 2024) zijn we uitverkocht en zijn we druk bezig met de 2e druk van het Doorzaamspel!
Ook het Doorzaamspel ontvangen? Stuur een email naar info@doorzaam.nl en we zetten je op de wachtlijst. Zodra het Doorzaamspel klaar is, nemen we contact met je op en plannen we een afspraak in. 

Met dit spel zet je niet alleen de eerste stap naar een betere toekomst voor jouw uitzendkrachten, maar ook voor jouw organisatie.