Ik heb geldzorgen

Heb jij ook wel eens moeite om rond te komen? Dan begrijpen wij dat dit voor stressvolle situaties kan zorgen. Doorzaam helpt jou graag om je te ondersteunen bij jouw financiële problemen, zodat jij weer financieel fit kan worden.

We begrijpen dat niet iedereen altijd geld achter de hand heeft om financiële tegenslagen op te vangen. Als uitzendkracht kan je tegen verschillende problemen aanlopen. Afwisselende roosters, niet op vaste momenten betaald krijgen of zelfs een tijdje helemaal niet kunnen werken. Het zijn allemaal zaken waar je als uitzendkracht tegenaan kan lopen.

Dit maakt het overzicht bij betalingsachterstanden of financiële zorgen erg lastig. Voor uitzendkrachten bieden wij een traject voor hulp bij geldzaken.

Herken jij ook enkele problemen door financiële zorgen? Neem dan een kijkje naar een van onze regelingen.

  • Wil jij graag wat advies krijgen over jouw geldzaken? Kijk dan op de pagina van Budgetinzicht.
     
  • Heb jij geldproblemen en heb je moeite om rekeningen te betalen? Kijk dan op de pagina van Budgetcoaching.
     

Twijfel je welke hulp je nodig hebt? Volg dan het Hulp bij geldzaken - stroomschema en kom erachter hoe Doorzaam jou kan ondersteunen.

Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Voorwaarden:
Je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.