Ik heb geldzorgen

Als mijn geld op is, heb ik altijd nog een stukje maand over… Helaas is dit herkenbaar voor meer mensen dan je wellicht denkt. Je bent niet alleen!

Geldzorgen brengen ook veel stress met zich mee. En dat zorgt er weer voor dat je waarschijnlijk niet lekker in je vel zit en je jouw werk dus niet optimaal kan doen. Het is dus erg belangrijk om goed om te kunnen gaan met geld.

DOORZAAM biedt je graag hulp! We hebben op dit moment twee diensten die je financiële gezondheid inzichtelijk maken. Beiden zijn gratis voor jou het kost je alleen tijd.


Budgetcoaching

Er is sprake van (dreigende) schuld. Erg vervelend. En we begrijpen dat dit je stress geeft.

Wellicht kan dit traject je een stapje verder op weg helpen. Dit individuele traject begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Aanmelden kan via jouw contactpersoon op je uitzendbureau. Wil je dit liever zonder tussenkomst van je uitzendbureau en blijf je liever 'anoniem'? Stuur dan een email naar info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op zonder tussenkomst van je uitzendorganisatie!


Eerste hulp bij geldzorgen

Heb je nog geen schulden maar merk je dat je wel stress ervaart en zorgen hebt over financiën? Zou je graag meer grip krijgen op je financiën? Dan is onze ‘Eerste hulp bij geldzorgen’ wellicht iets voor jou.

Meld je nu aan voor de ‘Eerste hulp bij geldzorgen’. Het is gratis, dus wat houdt je tegen? Je wordt er in ieder geval financieel wijzer van! We staan voor je klaar met een persoonlijke coach, een startpakket en een online cursus. Aanmelden doe je op deze pagina.
Er is geen tussenkomst van je uitzendorganisatie nodig. Je kunt dit zelf en geheel anoniem doen.


Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Door de corona crisis is alles wat wij aan kunnen bieden tot eind december ook voor uitzendkrachten die door de coronacrisis hun werk hebben verloren als uitzendkracht en nog niet elders aan het werk zijn.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.