Ik heb geldzorgen

Als mijn geld op is, heb ik altijd nog een stukje maand over… Helaas is dit herkenbaar voor meer mensen dan je wellicht denkt. Je bent niet alleen!

Geldzorgen brengen ook veel stress met zich mee. En dat zorgt er weer voor dat je waarschijnlijk niet lekker in je vel zit en je jouw werk dus niet optimaal kan doen. Het is dus erg belangrijk om goed om te kunnen gaan met geld.

Doorzaam biedt je graag hulp!


Budgetcoaching

Stel er is sprake van (dreigende) schuld. Erg vervelend. En we begrijpen dat dit je stress geeft.

Wellicht kan dit traject je een stapje verder op weg helpen. Dit individuele traject begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Aanmelden kan via jouw contactpersoon op je uitzendbureau. Wil je dit liever zonder tussenkomst van je uitzendbureau en blijf je liever 'anoniem'? Stuur dan een email naar info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op zonder tussenkomst van je uitzendorganisatie!


Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Door de corona crisis is alles wat wij aan kunnen bieden tot eind december ook voor uitzendkrachten die door de coronacrisis hun werk hebben verloren als uitzendkracht en nog niet elders aan het werk zijn.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.