Ik heb geldzorgen

Budgetcoaching

Stel er is sprake van (dreigende) schuld. Erg vervelend. En we begrijpen dat dit je stress geeft.

Wellicht kan dit traject je een stapje verder op weg helpen. Dit individuele traject begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, wordt door de budgetcoach een voorstel op maat gedaan voor een eventueel vervolg.

Aanmelden kan via jouw contactpersoon op je uitzendbureau. Wil je dit liever zonder tussenkomst van je uitzendbureau en blijf je liever 'anoniem'? Stuur dan een email naar info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op zonder tussenkomst van je uitzendorganisatie!

Korte animatie met uitleg over Budgetcoaching

Persoonlijke verhaal

Bekijk deze video met het persoonlijke verhaal van Dani en Franklin. Zij vertellen in deze video over wat Budgetcoaching voor hen betekend heeft. 


Ben je werkzaam als uitzendkracht en heb je een loonbeslag?

Erg vervelend. Weet dat je er niet alleen voor staat. Er is hulp beschikbaar. Gratis.

Sinds december is er een gratis telefoonnummer beschikbaar. Hier kan je terecht met alle vragen rondom je loonbeslag. Indien gewenst kan daarna gratis hulp van een budgetcoach worden ingezet.

Het telefoonnummer: 085-2737452

  • Het is 100% anoniem
  • Vragen stellen over het loonbeslag
  • Gratis voor jou als uitzendkracht

Gratis hulp van een budgetcoach indien gewenst

Voorwaarden:
Je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten.