Ik wil aan mijn toekomst werken

Wat goed dat je aan je toekomst wilt werken! Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij je persoonlijk ontwikkelen? Wil jij zorgen dat je lekkerder in je vel zit? Bij Doorzaam helpen we je graag om dit doel te bereiken.

Als uitzendkracht is het belangrijk om te denken aan je toekomst. Dat betekent dat je niet alleen aan je werksituatie van vandaag denkt, maar ook aan wat er later kan gebeuren. Door nu alvast te leren maak je het makkelijker voor jezelf om straks een passende baan of opdracht te vinden. Zo heb je later meer kans op een baan, een hoger loon en zit je lekkerder in je vel!

Wij hebben verschillende regelingen waar jij als werkende uitzendkracht gratis gebruik van kunt maken:

  • Heb je last van stress? Schrijf je vandaag nog in voor het Minder stress, meer energie traject.
     
  • Ben jij geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling? Dan is het Ontwikkelbudget iets voor jou! Wist je namelijk dat je al in aanmerking komt voor een budget van maar liefst €2500?
     
  • Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Het Kansberoepbudget biedt jou de mogelijkheid om je om- of bij te scholen!  Met een tegemoetkoming van maximaal €1500.
     

Let op:
Om in aanmerking te komen, moet je als uitzendkracht aan een aantal voorwaarden voldoen. Je hebt in ieder geval geen hoger scholingsniveau dan mbo-4 en je bent werkzaam als uitzendkracht en je hebt géén contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de maandelijkse nieuwsbrief voor uitzendkrachten