Budgetcoaching

Budgetcoaching biedt een oplossing

Budgetcoaching is een simpele manier om uitzendkrachten te ondersteunen aan de hand van hulp op maat. De financiële situatie wordt samen in kaart gebracht en er wordt een passend traject opgesteld samen met een coach. Daarna ontvangt de uitzendkracht vervolgstappen, waardoor financiële problemen opgelost kunnen worden. Of het nu gaat om het creëren van financiële zekerheid of het voorkomen van betalingsachterstanden, de coach staat klaar.

Waarom Budgetcoaching van Doorzaam?
Budgetcoaching kan voor minder stress zorgen bij de uitzendkracht. De uitzendkracht voelt zich dan fijner op het werk én thuis. En dat merk je als uitzendorganisatie. Bovendien is Budgetcoaching gratis!

Voor inspiratie bekijk je de video waarin we uitzendkrachten aan het woord laten over hun ervaring met Budgetcoaching via Doorzaam of bekijk je de animatie voor meer uitleg.

Uitzendkrachten aan het woord over Budgetcoaching

Uitleg voor uitzendkrachten

Aanmelden voor Budgetcoaching

Wil je een uitzendkracht aanmelden? Dan ontvangen we graag dit ingevulde PDF-formulier samen met een recente loonstrook via info@doorzaam.nl

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen zetten wij deze door naar de budgetcoach. De budgetcoach neemt vervolgens contact op met de uitzendkracht (binnen 5 werkdagen).

Lees vooraf het financieel reglement.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

De uitzendkracht kan ook zelf een email sturen naar info@doorzaam.nl. Dus zonder tussenkomst van een uitzendorganisatie of contactpersoon. Want soms is om hulp vragen al lastig genoeg.

Wat als de uitzendkracht zich alleen zorgen maakt?

Er is ook hulp voor uitzendkrachten die zich zorgen maken over het betalen van de boodschappen, stijgende prijzen, hoge energierekeningen of veranderingen in financiën. Hiervoor hoeft de uitzendkracht dus niet te maken te hebben met schulden, betalingsachterstanden of loonbeslag. Is advies over geldzaken ook mogelijk? Zeker! Lees hier alles over Budgetinzicht!