Minder stress meer energie

Stress op de werkvloer? Niet langer een probleem met onze 6-weekse training Minder stress, meer energie!

Wist je dat maar liefst één op de zes werkenden in Nederland last heeft van stressklachten? Stress heeft vele gezichten en kan zich op verschillende manieren uiten, van lichamelijke ongemakken zoals hoofdpijn en rugpijn tot psychische symptomen zoals cynisme en eenzaamheid.

Stress kan ook invloed hebben op ons gedrag, waardoor we kortaf worden of ons toevlucht nemen tot ongezonde gewoonten zoals overmatig alcoholgebruik of roken. Bovendien kan stress onze gedachten vertroebelen en ons het gevoel geven dat het glas halfleeg is.

Stress is niet alleen vervelend, maar het kan ook leiden tot een burn-out en veel energie kosten. Het is dus belangrijk om er iets aan te doen!

Geef stress geen kans meer

Empower jouw uitzendkrachten met onze 6-weekse training en handige app.

Geef jouw uitzendkrachten de tools om stress de baas te zijn met onze 6-weekse training. Samen met een persoonlijke coach van Lesstress wordt er wekelijks de voortgang besproken en worden er dagelijkse opdrachten gegeven om de deelnemer actief te betrekken bij het programma.

Met behulp van een handige app wordt er dagelijks een stressmeting gedaan en kunnen de resultaten worden besproken. Het programma kost slechts 15 minuten per dag en zorgt voor meer energie en minder stress!

Hoe kun jij zorgen dat jouw uitzendkrachten met plezier en energie aan het werk zijn bij opdrachtgevers?

Wij bieden hiervoor een 6-weekse training van Lesstress: Minder stress, meer energie.

Deze training volgt de uitzendkracht samen met een persoonlijke coach van Lesstress. Wekelijks is er een videogesprek over de voortgang van de training, worden de resultaten besproken en vragen beantwoord. Er wordt gebruik gemaakt van een app voor het doen van de dagelijkse stressmeting. Dagelijkse opdrachten zorgen voor een actieve deelname aan het programma. Per dag kost het een uitzendkracht ongeveer 15 minuten om het programma te volgen. 

Aanmelden

Aanmelden gaat vanaf januari 2024 in Doorzaamregelingen

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met ons via email info@doorzaam.nl of via telefoon 020 655 82 16.

Alle voorwaarden vind je terug in Doorzaamregelingen

Voorwaarden

Dit traject is bedoeld voor uitzendkrachten werkzaam in Fase A/B of Fase 1,2,3. Zowel de uitzendorganisatie als uitzendkracht committeren zich aan het gehele proces inclusief eindevaluatie.

Bekijk hier ons webinar over Minder stress, meer energie

Luister hier de podcast over Minder stress meer energie