Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Reserveringen Scholingsvouchers

Van 27 t/m 31 januari 2020 kun je als uitzendorganisatie weer een reservering maken voor Scholingsvouchers.

Het reserveren kan via de DOORZAAM vergoedingenportal.

Als uitzendorganisatie MKB (<250 vast personeel) kun je er maximaal 50 reserveren. Als uitzendorganisatie Groot (>250 vast personeel) kun je er maximaal 200 reserveren.

LET OP! Je kunt aan je reservering geen rechten verlenen. Met reserveren laat je alleen je interesse weten en kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU . Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je reservering (optie) goed en dan kun je de scholingsvouchers op naam gaan zetten van de uitzendkrachten die een opleiding/ cursus willen gaan volgen.

Wij laten uiterlijk 5 februari per email weten of je de reservering voor de Scholingsvouchers toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt alleen af van of je organisatie afdraagt aan SFU.

Het op naam zetten (het aanvragen voor een uitzendkracht) kan vanaf 10 februari. Zorg er daarbij voor dat je z.s.m. begint met op naam zetten, want op = op.

Voor meer informatie over het proces en voorwaarden van aanvragen kijk hier (link naar 10stappenplan/ FAQ/ vergoedingenportal).

Klik hier voor meer informatie en het 10-stappenplan Scholingsvouchers.

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail beantwoorden, zowel over het reserveren, toekennen en problemen met de portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen. 

Je kunt hier je DOORZAAM Scholingsvouchers reserveren.