Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Tijdlijn aanvraag vergoedingen 2022

Het jaar 2021 is alweer zo goed als voorbij en dus staat het nieuwe jaar voor de deur! En het nieuwe jaar betekent ook nieuwe ronde voor vergoedingen!

Van 10 januari t/m 31 januari kun je als uitzendorganisatie interesse tonen in het traject Alles-in-1, diplomarouteEVC en/ of mentorvergoedingen via onze DOORZAAM vergoedingenportal.

LET OP! Je kunt aan je interesse tonen geen rechten verlenen. Na het aangeven van je interesse, kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Wij laten uiterlijk 1 februari  per email weten of je de interesse voor de vergoedingen toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt af of je organisatie afdraagt aan SFU. Direct na de goedkeuring van je interesse kun je gedurende 2022 vergoedingen aanvragen in de Doorzaam vergoedingenportal.

Vragen over de vergoedingen zullen wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl) beantwoorden, zowel over het interesse tonen, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.