Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Wat is Praktijkleren?

Blog Lysette Klein Meulekamp
Wat heb ik allemaal geleerd tijdens mijn eerste maanden bij Doorzaam? Veel, maar er bleef ook wat onduidelijk. Wat is er bijvoorbeeld allemaal mogelijk met Praktijkleren? En vooral, wat zijn de verschillen tussen alle mogelijkheden op dit gebied?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

DFL lab

We worden bij Doorzaam graag gevraagd om bij te dragen aan mooie initiatieven die net als wij bezig zijn om uitzendkrachten te verrijken en/of versterken. Of dit nu gaat om vitaliteit, veiligheid of vaardigheid.

Lees meer
Cultuur

Dure feestmaand

December is een drukke en - met alle feestdagen - dure maand. De verleiding is groot om deze maand meer uit te geven dan eigenlijk de bedoeling was.

Lees meer
Gezondheid

Persoonlijk Kansberoepbudget

In de sterk veranderende arbeidsmarkt is het belangrijk je te blijven ontwikkelen. En dat kan door bijvoorbeeld het inzetten van het Persoonlijk Kansberoepbudget. 

Lees meer
Loopbaan

UWV kansrijke beroepen per regio

Eerder publiceerde UWV de lijst met kansrijke beroepen. Nu hebben ze deze informatie gekoppeld aan regio’s. Heel handig!

Lees meer
Loopbaan

Bitterzoet, gratis nummer Budgetcoaching bij loonbeslag

Blog Tamara Burgering - Van der Wulp
Het is overal in het nieuws, inflatie, hoge energiekosten waardoor steeds meer mensen financiële zorgen en problemen ervaren. Wanneer ik boodschappen doe, schrik ik iedere keer weer van het bonnetje. En dat zijn dan alleen nog maar de boodschappen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De impact van geldproblemen

Wist je dat 1 op de 6 ziekmeldingen – in alle lagen van een organisatie – (in)direct te maken heeft met financiële problemen? Door langdurige stress en schaamte kunnen psychische en fysieke klachten ontstaan.

Lees meer
Gezondheid

NLQF maakt leren zichtbaar

Met het NLQF vergroot je de kans dat je de juiste medewerkers vindt in de arbeidsmarkt. En het NLQF helpt om het niveau van een opleiding inzichtelijk te krijgen.

Lees meer

Vitaliteit op de werkvloer

Werken aan de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht is werken aan de mens en zijn omgeving in het geheel. Het gaat om meer dan alleen fysiek welzijn.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam menukaart

Wij bieden veel diensten en vergoedingen. Allemaal gratis inzetbaar. Geweldig. Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht? Je ziet het in een oogopslag in onze menukaart.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Data aanvragen Nederlands Taalbudget

De drukke feestmaand en afsluiting van het jaar staan voor de deur. Ook wij zijn volop bezig met het nieuwe jaar al. Graag maken we de data voor het interesse tonen van het Nederlands Taalbudget bekend.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Drie rondes Scholingsvouchers in 2023

In aanloop van de drukke feestmaand informeren we jullie graag over de data van interesse tonen en aanvragen van onze Scholingsvouchers.

Lees meer
Loopbaan