Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Vergoeding interne begeleidingskosten

We hebben goed nieuws voor je. Vanaf 1 april vergoeden wij binnen het Ondersteuningsbudget ook de interne begeleidingskosten voor de als uitzendkracht werkzame statushouder of vluchteling.

Lees meer
Werksituatie

Specialist duurzame inzetbaarheid binnen je bedrijf?

Hoe vorm je een visie op duurzame inzetbaarheid (DI) die perfect aansluit op jouw organisatiedoelen? En hoe zorg je dat dit geborgd blijft?

Lees meer

Wat kun je doen tegen het steeds stijgende verzuimpercentage?

Het ziekteverzuim onder werknemers is nu structureel hoger dan voor de coronapandemie, vaak door psychische klachten. Wat kunnen je doen om het toch al zo schaarse personeel te behouden?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Werkdruk wegnemen wordt overzichtelijk met de Werkdruk Wegwijzer

TNO en sociale partners ontwikkelden samen de Werkdruk Wegwijzer op basis van praktijk en wetenschap. De Wegwijzer leidt werkgever of werknemer gestructureerd door een aanpak werkdruk voor iedere organisatie.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatie

Doorzaam themadagen speciaal voor jou!

Heb je altijd al een keer zelf willen ervaren wat jouw uitzendkracht ervaart als jij hem/haar hebt aangemeld voor 1 van onze trajecten? Hoe leuk zou het zijn als je nu deze kans krijgt?

Lees meer

Een leven lang leren, hoe doe je dat?

Wie relevant wil blijven op de arbeidsmarkt, zal zijn leven lang moeten blijven leren. En niet alleen op cursussen, maar in de praktijk valt er ook genoeg te leren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Ruim één op drie vacatures gericht op energietransitie onvervulbaar

Er wordt fors ingezet op de energietransitie, maar de steeds grotere personeelstekorten zijn een spelbreker voor de voortgang. Tijd om te kijken of jouw uitzendkrachten zich willen laten om of bijscholen voor een kansrijk beroep.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Wat eigen regie en leren fietsen met elkaar gemeen hebben

column Femke Kooijman
Eigen regie, het is een term die vaak wordt genoemd. Ook door ons. Maar wat betekent eigen regie eigenlijk en waarom is het zo belangrijk? Ik beantwoord deze vraag graag aan de hand van mijn dochter die onlangs heeft leren fietsen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Welke vergoeding voor welke uitzendkracht? Zoek de verschillen

Wij hebben veel mooie vergoedingen. En daar maken jullie ook veel gebruik van. Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam menukaart speciaal voor uitzendkrachten

NIEUW: een menukaart gericht aan de uitzendkracht. November vorig jaar lanceerden wij de menukaart voor uitzenders en dit bleek een enorm succes.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam Vitaliteitsdag 16 maart

Ben jij intercedent, consultant, vestigingsmanager of vanuit een andere positie bezig met duurzame inzetbaarheid voor je uitzendkrachten? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Op 16 maart organiseert Doorzaam de allereerste Vitaliteitsdag speciaal voor uitzenders.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan