Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

UWV kansrijke beroepen per regio

Eerder publiceerde UWV de lijst met kansrijke beroepen. Nu hebben ze deze informatie gekoppeld aan regio’s. Heel handig!

Lees meer
Loopbaan

Bitterzoet, gratis nummer Budgetcoaching bij loonbeslag

Blog Tamara Burgering - Van der Wulp
Het is overal in het nieuws, inflatie, hoge energiekosten waardoor steeds meer mensen financiële zorgen en problemen ervaren. Wanneer ik boodschappen doe, schrik ik iedere keer weer van het bonnetje. En dat zijn dan alleen nog maar de boodschappen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De impact van geldproblemen

Wist je dat 1 op de 6 ziekmeldingen – in alle lagen van een organisatie – (in)direct te maken heeft met financiële problemen? Door langdurige stress en schaamte kunnen psychische en fysieke klachten ontstaan.

Lees meer
Gezondheid

NLQF maakt leren zichtbaar

Met het NLQF vergroot je de kans dat je de juiste medewerkers vindt in de arbeidsmarkt. En het NLQF helpt om het niveau van een opleiding inzichtelijk te krijgen.

Lees meer

Vitaliteit op de werkvloer

Werken aan de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht is werken aan de mens en zijn omgeving in het geheel. Het gaat om meer dan alleen fysiek welzijn.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam menukaart

Wij bieden veel diensten en vergoedingen. Allemaal gratis inzetbaar. Geweldig. Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht? Je ziet het in een oogopslag in onze menukaart.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Data aanvragen Nederlands Taalbudget

De drukke feestmaand en afsluiting van het jaar staan voor de deur. Ook wij zijn volop bezig met het nieuwe jaar al. Graag maken we de data voor het interesse tonen van het Nederlands Taalbudget bekend.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Drie rondes Scholingsvouchers in 2023

In aanloop van de drukke feestmaand informeren we jullie graag over de data van interesse tonen en aanvragen van onze Scholingsvouchers.

Lees meer
Loopbaan

Tijdlijn aanvraag vergoedingen 2023

Veel van onze vergoedingen en trajecten kun je gedurende het hele jaar aanvragen. Een aantal vergoedingen zijn tijdgebonden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Kijk op veilig werken in de horeca

Of je nu in de bediening of de (spoel)keuken werkt of hotelkamers schoonmaakt, werken in de horeca brengt specifieke risico’s met zich mee. Jaarlijks zijn er nog veel ongelukken. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Hoe alleen ‘en en en’ arbo & veiligheid verder kan brengen

Column Chantal Huinder
Arbo en Veiligheid. Het is een onderwerp waar ik de laatste tijd steeds meer vragen over krijg. En begrijpelijk want nog steeds komt uit onderzoeken naar voren dat uitzendkrachten vaker slachtoffer zijn van ongevallen dan andere werkenden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Eindejaarsuitkering en toeslagen

Je wil je medewerker belonen vanwege het goede werk wat er is verricht het afgelopen jaar en geeft een eindejaarsuitkering.

Lees meer
Gezondheid