Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Webinar onderzoek duurzame inzetbaarheid

Vrijdag 23 april organiseren wij een webinar over de uitslagen van het onderzoek duurzame inzetbaarheid onder uitzendkrachten door KBA Nijmegen

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wat je echt over de RI&E moet weten

Ongetwijfeld hebt je al eens gehoord van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, ofwel RI&E. Maar wat is het nou eigenlijk?

Lees meer
CultuurWerksituatie

Uitzendkracht aan het woord: Wictoria Kuder

Dit jaar deden al ruim 2000 uitzendkrachten mee aan het traject Alles-in-1. Tijd om een aantal uitzendkrachten aan het woord te laten wat het voor hen betekent om aan dit traject deel te nemen en wat het ze gebracht heeft.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

UWV publiceert voorbeelden van overstapberoepen

Door de coronacrisis raken veel mensen hun baan kwijt en is het niet altijd makkelijk om ander werk te vinden. Juist nu kan het belangrijk zijn om breder te zoeken dan alleen in het eigen beroep.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Onduidelijkheid over BBL, lage WW-premie en uitzendbeding

Het is gebleken dat er onduidelijkheid is over het wel of niet mogen toepassen van de lage WW premie bij BBL-overeenkomsten als ook het uitzendbeding is opgenomen in de arbeidsovereenkomst. 

Lees meer
Cultuur

Vitaliteit van je medewerkers in kaart brengen?

Als je als organisatie ervoor wilt zorgen dat uitzendkrachten aan de slag gaan met hun leefstijl, dan is het goed om eerst de vitaliteit in kaart te brengen. Maar waar begin je?

Lees meer
Gezondheid

Ben jij al op weg naar gezond en veilig werken?

Als ondernemer weet je hoe waardevol je medewerkers zijn voor het succes van je bedrijf. Maar, wist je ook dat je wettelijk verplicht bent om een arbobeleid te hebben en dat een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hiervoor de basis is?

Lees meer
CultuurWerksituatie

Overzicht waarde opleidingspapieren

NLQF schaalt niet gecertificeerde opleidingen in. Alle reguliere door de overheid gecertificeerde opleidingen hebben een vastgesteld niveau.

Lees meer
Loopbaan

Uitzendkracht aan het woord: Ilona Leiker

Dit jaar deden al ruim 2000 uitzendkrachten mee aan het traject Alles-in-1. Tijd om een aantal
uitzendkrachten aan het woord te laten wat het voor hen betekent om aan dit traject deel te nemen en wat het ze gebracht heeft.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Financieel fit februari

Ongeveer een derde van de werkgevers denkt mensen in dienst te hebben die kampen met financiële problemen. Welke signalen kun je herkennen die mogelijk duiden op financiële problemen?

Lees meer
Gezondheid

Voldoet je RI&E aan de richtlijnen volgens de wet?

Nadat de risico’s in de organisatie inzichtelijk zijn gemaakt en er een plan van aanpak is opgesteld, is het zaak de RI&E te laten toetsen.

Lees meer
CultuurWerksituatie
Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan