Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Animatie voor je uitzendkracht

We hebben nu ook de animatie over het traject Alles-in-1 gericht aan de uitzendkracht!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Flexkrachten worden ondergewaardeerd

Femke Hellemons (Olympia) vindt dat flexkrachten worden ondergewaardeerd en ziet dat er sprake is van een ongelijke behandeling van vast personeel en uitzendkrachten binnen bedrijven. Uitzendbureaus zouden dit met de opdrachtgever moeten bespreken.

Lees meer
Cultuur

Wat een diplomaroute kan betekenen!

Rian Vissers: een perfect voorbeeld van een talent dat (helaas) al lange tijd op zoek was naar een nieuwe uitdaging op werkgebied. Niet vies van werken en op vrijwillige basis al actief om anderen, ook in hun thuissituatie, te helpen en een luisterend oor te bieden. Afwijzing naar afwijzing volgde (ook binnen de zorgsector) maar nog altijd even gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Het allereerste Doorzaam congres

Ons allereerste Doorzaam congres ‘De kracht van een integrale aanpak’ zit er op. En wat was het een succes! De schitterende locatie leerhotel ’t Klooster was een passende plek om alle gasten te mogen ontvangen. 

Met gepaste trots en naar alle tevredenheid kijken we terug op het geslaagde congres. Kijk je mee?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord… Rob van Maanen

Verzuim door schulden, wat kun je doen? Wat kan een arbeidsbemiddelaar doen voor werkzoekenden en werknemers met schulden?

Lees meer
Gezondheid

Stappenplan tegen opkruipend ziekteverzuim

Het ziekteverzuim kruipt omhoog. Sinds 2016 stijgen de percentages met tienden van procenten per jaar. Vooral in grotere bedrijven.

Lees meer
CultuurGezondheid

Businesscase ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’

Samen met een van de uitzendorganisaties die deel heeft genomen aan onze pilot ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ hebben we gekeken naar de effecten van de pilot op de bedrijfsvoering van de organisatie. Hier hebben we een businesscase voor opgesteld. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord... Walter Gietman

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Walter Gietman, verantwoordelijk voor USG People College. USG People College brengt talenten van flexmedewerkers in beeld.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Handreiking arbomaatregelen Uitzendwerk

De SER publiceert de nieuwe handreiking Uitzendwerk, een handreiking specifiek gericht op de arbeidsomstandigheden van uitzendkrachten.

Lees meer
Gezondheid

“Het voelt alsof ik een prijs gewonnen heb.”

Is de reactie van een van de uitzendkrachten die meedoet aan het traject ‘Alles-in-1 vooruitzendkrachten’. Dit traject draait op volle toeren en jullie hebben ongetwijfeld alle oproepen voorbij zien komen of sterker nog, jullie doen ook mee met dit project. Waarom wij zo in dit project geloven, laat onderstaand verhaal van een van de coaches duidelijk zien.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Zes tips voor effectief workforce management

Hoe hou je werknemers langer fit én relevant? Met die vraag worstelt bijna elke werkgever. Want een gezonde, gelukkige en goed presterende workforce willen we allemaal.

Lees meer
Cultuur

Traject ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’

Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers zich continu moeten blijven ontwikkelen. Banen voor het leven bestaan niet meer.

Het traject 'Alles-in-1-voor-uitzendkrachten' van Doorzaam helpt de uitzendkracht om beter en breder inzetbaar te blijven.

Lees meer