Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

‘Laat leren leiden tot positieve ervaringen’

Als leren in kleine stapjes gaat en tot positieve ervaringen leidt, blijven medewerkers zich als vanzelfsprekend ontwikkelen.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Integrale aanpak voor alle werkende uitzendkrachten

In ons traject Alles-in-1 voor uitzendkrachten pakken we de duurzame inzetbaarheid op een integrale manier aan. Dit traject is voor alle werkende uitzendkrachten in fase 1,2 of 3 en fase A of B die de Nederlandse taal voldoende beheersen om een coaching gesprek te voeren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord... Maarten Siben, manager van LevelPlus

LevelPlus maakt zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werkenden in de niche van veiligheidstoezichthouders. “In onze begeleiding en dienstverlening beter zijn dan de concurrent en beter voor de mensen zelf.

Lees meer

Jouw werk, jouw veiligheid

De bestaande game is geupgrade naar Doorzaam en is uitgebreid met twee nieuwe branches.

Lees meer
Werksituatie

Prachtige samenwerking: De Deelfabriek

Uitzendorganisaties Timing, Raaak Personeel, Start People, Unique, Manpower, Driessen en Randstad slaan de handen ineen.

Lees meer
Cultuur

Aan het woord… Kim Kulderij

“Beter worden van elkaar; daar doen we het voor. Want als de uitzendkracht zich kan ontwikkelen en happy is met wat hij/zij doet, is dat niet alleen waardevol voor de uitzendkracht maar ook voor de opdrachtgever”.

Lees meer
Cultuur

Uit onderzoek blijkt dat maar 25 procent van de werknemers echt gelukkig is in zijn werk

Tevredenheid is een basisniveau, daarboven heb je betrokken, bevlogen en gelukkig. Uit onderzoek blijkt dat maar 25 procent van de werknemers echt gelukkig is in zijn werk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Nieuw project Duurzame Inzetbaarheid is een feit!

Wij willen dat de sector Duurzame Inzetbaarheid (DI) zelf gaat dragen en Doorzaam weet te vinden als loket dat handvatten biedt. Wij willen uiteindelijk een cultuurverandering op DI in de uitzendsector bereiken.

Lees meer

Werktevredenheid oproepkrachten in tien jaar tijd gedaald

Oproep- en invalkrachten zijn steeds ontevredener over hun werk. De werkomstandigheden worden ook relatief (vergeleken met vaste werknemers) slechter.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

FAQ’s Alles-in-1 voor de uitzendkracht.

Wist je dat duurzame inzetbaarheid verder gaat dan alleen opleiden? Denk ook eens aan de (financiële) gezondheid van je uitzendkracht. Of wat dacht je van begeleiding naar ander werk of assertiviteits trainingen? Er is zoveel mogelijk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord... Marga Hendriksen

13 maart verscheen op FlexNieuws een mooi interview met Marga Hendriksen, HR specialist bij AB Midden Nederland. Sinds september 2018 werkt Marga samen met drie DI-specialisten mee aan het project de Duurzame Uitzendkracht.

Lees meer
Cultuur

Door samenwerking bouwmaterialen groothandel en de uitzendbranche vouchers voor uitzendkrachten beschikbaar

Hibin Opleidingen en Doorzaam stellen samen 50 scholingsvouchers beschikbaar voor uitzendkrachten in de bouwmaterialengroothandel, zodat de uitzendkracht aan het begin relevante vakvaardigheden beheerst.

Lees meer