Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Van ervaring naar expertise: ontdek de Doorzaam dagtrainingen

Wie houdt er nu niet van nieuwe dingen? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben wij vanaf vandaag gloednieuwe dagtrainingen voor intercedenten.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Werkverzuim is duur, investeren in je werknemers niet!

43 procent van verzuim op de werkvloer heeft te maken met werkgerelateerde stress. En dat kost geld. In 2022 kostte het verzuim dat hiervan het gevolg was gemiddeld 11.000 euro per werknemer. En dat kan beter!

Lees meer
Gezondheid

De centrale rol van bestaanszekerheid

In de complexe wereld van politiek en beleid, waar agenda’s worden gevormd en beslissingen worden genomen die het leven van velen beïnvloeden, lijkt één thema momenteel centraal te staan: bestaanszekerheid. De miljoenennota stond er vol mee en vrijwel alle partijprogramma’s claimen het thema voor de aanstaande verkiezingen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de Scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan

Nieuwe animatie over veiligheid

Veiligheid op het werk is voor de uitzendkracht, opdrachtgever en de uitzendorganisatie ontzettend belangrijk. Maar wie zorgen er voor dat dit allemaal goed verloopt? Wie is er uiteindelijk verantwoordelijk?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Voorbereiding en vernieuwing bij Doorzaam

De zomermaanden zijn voorbijgevlogen, en terwijl we terugkijken op de heerlijke zomervakanties, bevinden we ons nu in volle vaart richting het einde van het jaar. Bij Doorzaam kijken we niet alleen terug op de eerste acht maanden van dit jaar, maar richten we onze blik ook al op 2024.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Goed gesprek met je uitzendkracht

De Scholingsvouchers zijn weer uitgegeven. En dat hebben we geweten. Massaal is er weer interesse getoond en dat vinden wij zo ontzettend mooi. Want dat betekent dat we samen de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkrachten kunnen stimuleren. En dat is nodig, zeker in deze tijden.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Ontdek het Ondersteuningsbudget voor vluchtelingen en statushouders bij Doorzaam

Wist je dat het Ondersteuningsbudget beschikbaar is ter waarde van €1000 voor de als uitzendkracht werkende vluchteling (uit Oekraïne) of statushouder?

Lees meer
Werksituatie

Het Doorzaam congres: Durf klein te dromen om ver te komen

Het Doorzaam Congres staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een evenement vol inspiratie en innovatie te worden. Ons thema is "Durf klein te dromen om ver te komen," en dit jaar wordt voor het eerst de Adriana Stel Award uitgereikt!

Lees meer

Als we echt luisteren, wat horen we dan?

column Chantal Huinder
De zomervakantie is afgelopen en dat betekent ook dat de tijd weer is aangebroken voor het vaststellen van begrotingen en plannen voor 2024. Daar zijn we bij Doorzaam ook mee bezig waarbij we ons vragen stellen als; waar helpen we de uitzendkrachten mee en hoe ondersteunen we de branche het best?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Scholingsvouchers weer beschikbaar!

Ben je op zoek naar manieren om je uitzendkrachten te motiveren en te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling? Dan hebben we goed nieuws voor je. De Scholingsvouchers zijn weer beschikbaar!

Lees meer
Loopbaan

Arbochecklist Duits

Uitzendkrachten hebben de juiste kwalificaties nodig om gezond en veilig aan het werk te gaan. Bovendien moet je op de hoogte zijn van de risico’s die het werk met zich meebrengt.

Lees meer
CultuurWerksituatie