Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Jaarcijfers 2022

Wat zijn we trots op de cijfers van het afgelopen jaar! We stonden ten alle tijden voor veiligheid, gezondheid, loopbaan en het welzijn van alle uitzendkrachten! En dat heeft geloond. Want in de onderstaande infographic zijn een aantal mooie cijfers van het jaar 2022 te zien.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wat is het Nederlands Taalbudget en hoe werkt het?

Doorzaam biedt uitzendkrachten met een matige beheersing van de Nederlandse taal de mogelijkheid om hun taalvaardigheid te verbeteren met het Nederlands Taalbudget.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Loslaten van het oude

blog Tamara Burgering
Soms is het leven een zoektocht naar wat voor je werkt en hoe je dingen ten goede kunt veranderen, voor zowel jezelf als voor anderen. Je lichaam werkt op een bepaalde manier, al jaren, en je accepteert hoe het is en je past daar je leefstijl op aan.

Lees meer

Nieuwe flyer voor het Nederlands Taalbudget voor uitzendkrachten

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel voor iedereen om veiligheidsregels te begrijpen en correct toe te passen op de werkvloer. Daarom bieden wij het Nederlands Taalbudget aan.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Waarom het Nederlands Taalbudget?

Het beheersen van de Nederlandse taal is het begin van een fijne werksfeer. Zo dachten ook Alla en Aleksandra. Twee uitzendkrachten die werken voor de organisaties Urgent uitzendburo en Charlie works. Zij kwamen in aanmerking voor het Nederlands Taalbudget en hebben lessen gevolgd om de Nederlandse taal beter te beheersen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Til je kennis naar een hoger niveau op de Doorzaam Veiligheidsdag

Ben je een intercedent, consultant, vestigingsmanager of professional die zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid voor uitzendkrachten? Dan is de Doorzaam Veiligheidsdag op donderdag 14 september een evenement dat je niet wilt missen!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Je gaat het pas zien als je het door hebt

column Femke Kooijman
“Je gaat het pas zien als je het door hebt.” Deze beroemde uitspraak van Johan Cruijff is voor mij een hele herkenbare.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Ontdek de impact van het Doorzaam Ontwikkelbudget op uitzendkrachten!

Uit TNO-onderzoek is gebleken dat maar liefst 60% van de deelnemende uitzendkrachten een boost in zelfvertrouwen heeft ervaren, terwijl 82% zich gedreven voelt om zichzelf verder te ontwikkelen en te blijven leren. Daarnaast heeft 47% aangegeven dat ze aanzienlijk beter presteren in hun huidige werk.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Heb je interesse getoond in de Scholingsvoucher? Dan is het nu tijd om actie te ondernemen!

We begrijpen dat er soms verwarring is over het "op=op" principe bij het op naam zetten van de vouchers. Daarom willen we graag verduidelijken hoe dit proces werkt.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Het Nederlands Kwalificatieraamwerk (NLQF) is een waardevol instrument dat leren zichtbaar maakt

Bij Doorzaam ondersteunen wij het NLQF vanwege de voordelen die het biedt. Ook voor uitzendkrachten, opdrachtgevers en uitzenders.

Lees meer

Taal: De sleutel tot succes

Iedereen weet hoe belangrijk taal is. Het vormt de basis voor goede communicatie, zowel op de werkvloer als daarbuiten.

Lees meer

Instrumenten veiligheid op het werk

Aandacht besteden aan veiligheid op de werkvloer is belangrijk. Verschillende instanties ontwikkelen visies en instrumenten om met veiligheid op de werkvloer aan de slag te gaan.

Lees meer