Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt: Een jaar als accountmanager

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt…een uitspraak met een cliché en kleffig imago, maar in mijn geval absoluut van toepassing. Een jaar geleden startte ik in mijn rol als accountmanager. Een jaar dat werkelijk voorbij gevlogen is!  Nu, een jaar later, is het een mooi moment om terug te kijken. 

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Over evolutie en stil staan bij dat wat is

Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie van Doorzaam. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam lanceert interactief spel voor duurzame inzetbaarheid: het Doorzaamspel

Onlangs hebben we een innovatief spel gelanceerd dat de essentie van duurzame inzetbaarheid op een leuke en interactieve manier belicht. Dit initiatief volgt op het succes van onze laatste themadag, de Vaardigheidsdag, waar het spel voor het eerst werd geïntroduceerd.

Lees meer
Cultuur

Help mee om inzicht te krijgen in wat jouw uitzendkracht aanspreekt 

Op dit moment voert Sparkey | Motivaction in opdracht van Doorzaam een online onderzoek uit onder uitzendkrachten om beter inzicht te krijgen in hun (online) behoeften, gedrag en voorkeuren. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten naar welke thema’s uitzendkrachten vaak online zoeken, wat ze belangrijk vinden bij leren en ontwikkelen en of het aanbod van Doorzaam hen aanspreekt of niet. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Jubileumcongres: Doorzaam viert haar vijfde verjaardag!

Op vrijdag 19 april 2024 viert Stichting Doorzaam alweer haar vijfde verjaardag. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseren wij op deze dag een jubileumcongres in het Naturalis museum in Leiden. Tijdens dit jubileumcongres staan we stil bij vijf jaar Doorzaam en duiken we dieper in de evolutie van Doorzaam en de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Onderzoeksresultaten van het belang van duurzame inzetbaarheid onder uitzendkrachten

Duurzame inzetbaarheid is van essentieel belang voor alle werkenden, inclusief uitzendkrachten. Maar hoe staat het met de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten? Hoe ervaren zij dit zelf? Wat gaat goed en waar zien zij mogelijkheden tot verbetering? En wat kunnen wij gezamenlijk oppakken?
 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Ontdek het verborgen talent

Column: Femke Kooijman
In de wereld van statistieken en grote aantallen is het soms gemakkelijk om de menselijke factor uit het oog te verliezen. Als wij terugblikken op vorig jaar dan kijken we vooral naar de aantallen van onze regelingen. Het is goed om ons ervan bewust te zijn dat elk punt op die grafiek een uniek verhaal vertegenwoordigt.

 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Van budgetcoaching tot geldinzicht: Steun voor uitzendkrachten!

Van 11 maart tot en met 17 maart is het weer de week van het geld. Een week die speciaal is ingericht over alle onderwerpen op het gebied van financiën en is gericht aan alle kinderen vanaf het basis- tot middelbaar beroepsonderwijs!

Lees meer
CultuurGezondheid

Alles wat je moet weten over het Ontwikkelbudget: webinar Ontwikkelen recap

Een tijd geleden hadden we een interessant webinar over Het Ontwikkelbudget. Het Ontwikkelbudget helpt uitzendkrachten om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wanneer gezonde spanning stress wordt

Blog Jessica Brandwijk
“Waar gaat je blog over?” vroeg Elise, onze senior communicatieadviseur, mij terwijl ze me met nieuwsgierige ogen aankeek. Blog? Mijn hart slaat over en er ontstaat direct een rare kriebel in mijn buik. “Wanneer moet ik die bij je aanleveren, morgen?!”

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Animatie over Doorzaam voor uitzendkrachten

Want waar staan we eigenlijk voor? Wie is Doorzaam? En waar kunnen wij jouw uitzendkrachten bij helpen?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Meld je aan voor de Doorzaam Vaardigheidsdag op 21 maart!

Na het succes van onze Vitaliteitsdag en Veiligheidsdag kijken we met enthousiasme uit naar onze volgende themadag: de Vaardigheidsdag op donderdag 21 maart 2024.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan