Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Maatregelen in verband met de coronacrisis

We zijn allemaal ernstig getroffen door de coronacrisis. Uitzendkrachten die hun werk verloren en jullie door alle ingetrokken opdrachten. Wij hebben maatregelen kunnen nemen, om jullie in deze moeilijke periode zo goed mogelijk te ondersteunen wat betreft de trajecten en diensten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Gratis online leren met Studytube

Het coronavirus stelt ons allemaal op de proef, maar biedt ook kansen. Om jezelf verder te ontwikkelen bijvoorbeeld.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Langere looptijd traject De Duurzame Uitzendkracht

Wij hebben als DOORZAAM besloten dat we alle workshops en bijeenkomsten in ieder geval tot en met augustus 2020 voor het traject De Duurzame Uitzendkracht annuleren.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Zorg goed voor arbeidsmigranten

Minister Koolmees doet een beroep op werkgevers die werken met arbeidsmigranten. Arbeidsmigranten moeten toegang hebben tot zorg en hun zorgpas bij zich hebben.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Facturen aan DOORZAAM

De coronacrisis kent vele gevolgen en ook voor uitzenders. Om jullie te ondersteunen gaan wij zo snel mogelijk de betalingen doen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord… Annet Goossen

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Annet Goossen, Senior stafspecialist HR Flex & Professionals, Randstad Groep Nederland.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De grootste gezondheidsrisico’s op het werk

De drie grootste, werk-gerelateerde mentale gezondheidsrisico’s hebben te maken met werkstress, werk-privébalans en werksfeer. Werkstress is volgens 63% van de werkgevers het meest voorkomende risico, heeft de hoogste impact op de organisatie (40%) en is de grootste veroorzaker van verzuim (31%).

Lees meer
CultuurGezondheid

Hoe kunnen we de mentale gezondheid op de werkplek verbeteren?

Stress en burn-out hebben een grote impact op mensen en organisaties. In een grootschalig Europees project gaan onderzoekers interventies ontwikkelen om onze mentale gezondheid op het werk te bevorderen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatie

De 1.02% afdracht van de bruto loonsom van de uitzendkracht

Werkgevers- en werknemersorganisaties in de uitzendbranche vinden het belangrijk dat uitzendkrachten opleidingen kunnen volgen.

Lees meer
Cultuur