Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Kijk op veilig werken in de transport en logistiek

Een heftruck bedienen, een vrachtwagen besturen of werken met containers: werken in de transport en logistiek brengt specifieke risico’s met zich mee. Jaarlijks gebeuren er nog steeds veel ongelukken. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Kijk op veilig werken in de land- en tuinbouw

Werken in de land- en tuinbouw brengt specifieke risico’s met zich mee. Cijfers en onderzoek laten zien dat er jaarlijks nog steeds veel ongelukken gebeuren. Onveilige werksituaties zijn vrijwel altijd de oorzaak. Zorg dus dat je weet wat de risico’s voor jouw werk zijn en hoe je veilig werkt.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Animatie voor je uitzendkracht

We hebben nu ook de animatie over het traject Alles-in-1 gericht aan de uitzendkracht!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Pak onveilig gedrag aan met het ik-ik-jij-wij-model

Herken je dat? Je hebt een werknemer meerdere malen gewezen op gevaarlijke situaties die veroorzaakt worden door bepaalde gedragspatronen. Alleen de werknemer pakt het niet op. Hoe komt dat toch? En hoe kan dit anders?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatie

Aan het woord… Jeroen Dalhuisen, operationeel manager bij GHS

Groene Hart Service (GHS) zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Als uitzendbureau dat actief is in vele branches zoals de bouw, groenvoorziening, recycling, GWW, techniek en logistiek, heeft GHS te maken met veel fysiek en uitvoerend werk. Dit maakt duurzame inzetbaarheid van groot belang voor de organisatie en medewerkers.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Europese Week voor Veilig & Gezond werken

Op 21 oktober start de Europese Week voor Veilig & Gezond werken. Dit jaar vragen EU-OSHA en partners aandacht voor veilig werken met (gevaarlijke) stoffen. de campagne 2018-2019 ‘Gevaarlijke stoffen, zo pak je dat aan!’ mensen bewuster wil maken van de risico’s van gevaarlijke stoffen op de werkvloer.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Pilot Alles-in-1 Engelstalige coaching

Door diverse uitzendorganisaties is de vraag gesteld of de coaching in het traject Alles-in-1 ook in een andere taal, bij voorkeur Engels, kan. Doordat we een aantal verzoeken hebben gekregen, willen wij dit gaan onderzoeken.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Animatie traject 'Alles-in-1'

Ook voor het traject 'Alles-in-1' laten wij in een animatie zien wat het traject precies inhoudt.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Animatie traject 'De Duurzame Uitzendkracht'

Ben jij ook meer een beelddenker? Heb je al genoeg te lezen? Maar wil je nu toch eigenlijk ook weten wat dat traject ‘De duurzame uitzendkracht’ nou precies inhoudt? Neem even een break van 1 minuut waar we kort en krachtig uitleggen wat het traject inhoudt.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan