Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Werkervaring omzetten in een Praktijkverklaring

Stel je voor: een uitzendkracht is tijdens zijn/haar loopbaan van de ene rol in de andere rol gerold en heeft veel werkervaring en kennis opgedaan, maar kan dit niet op papier (diploma) aantonen. Dat is zonde! Je zou wel graag de opgedane ervaring willen vastleggen zodat de uitzendkracht aan de (toekomstige)werkgever kan laten zien wat hij/zij allemaal in huis heeft. Hoe mooi is het dan dat je dit voor jouw uitzendkracht via een praktijkverklaring kan laten zien, zonder dat de uitzendkracht hiervoor weer terug naar school moet.  

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Doorzaam reikt Schilders Praktijkverklaring uit

Bij Doorzaam zien we graag dat uitzendkrachten zich blijven door ontwikkelen. Eén van de regelingen die we aanbieden is de Praktijkverklaring. Onze Femke Kooijman mocht samen met een paar erkende leerbedrijven op pad om de Praktijkverklaring uit te delen. Bekijk onze video hier!

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Agenda Dagtrainingen en Leerlijnen bekend.

In de herfst van 2024 organiseert Doorzaam weer nieuwe Leerlijnen en Dagtrainingen over duurzame inzetbaarheid (DI) en gesprekstechnieken. Speciaal voor intercedenten werkzaam in de uitzendbranche.

Lees meer
CultuurWerksituatie

Nieuwe video: Minder stress, meer energie

Bekijk onze nieuwe video over Minder stress, meer energie. Een traject speciaal voor uitzendkrachten die last hebben van stressklachten.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Verhuizen en veilig werken op de werkvloer: een persoonlijk perspectief

Verhuizen is een van die activiteiten die vaak meer tijd en energie kosten dan verwacht. Terwijl ik midden in mijn verhuizing zit, realiseer ik me dat ik daarin graag de ‘regie’ houd. Dan voel ik me ‘in control’. Ik weet precies wat in welke doos is gegaan, wat met welke andere spullen is ingepakt en wat weg kan. Overal is over nagedacht. Maar soms lukt het niet om alles zelf te doen. 

Lees meer
CultuurWerksituatie

Vraag het Nederlands Taalbudget nu aan!

De nieuwe ronde van het Nederlands Taalbudget is tot en met 31 juli beschikbaar. De kans om jouw uitzendkrachten met een taalbarrière een opleiding aan te bieden van maximaal €1500.

Lees meer
Werksituatie

Terugkijken: Webinar veilig & gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie

Bekijk ons webinar over veilig en gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie nu terug. Speciaal georganiseerd voor uitzenders, intercedenten en consultants actief voor de duurzame inzetbaarheid en veiligheid van uitzendkrachten.

Lees meer
Werksituatie

Preventie ziekteverzuim in de uitzendbranche

Het ziekteverzuim in Nederland is de afgelopen 10 jaar fors gestegen. Uitzendkrachten zijn naast medewerkers met vaste contracten de groep met het hoogste ziekteverzuim van alle werknemers. Hoe kan je het ziekteverzuim als uitzendorganisatie onder jouw uitzendkrachten verlagen?  Lees het hier.

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

Up-to-date en onmisbaar: Arbochecklists in een nieuw jasje!

De Arbochecklists zijn vernieuwd. Om volledig up-to-date te zijn met de nieuwste regelgevingen en mee te gaan met de moderne werkzaamheden zijn de Arbochecklists in een nieuw jasje gestopt. Beschikbaar voor 14 sectoren en tot wel 8 verschillende talen.

Lees meer
GezondheidWerksituatie

Alle webinars voor uitzendkrachten op één plek

Wil jij jouw uitzendkrachten beter inlichten over duurzame inzetbaarheid. Verder brengen in hun veiligheid, gezondheid en ontwikkeling? De webinars van Doorzaam zijn er speciaal voor jouw uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Doorzaam organiseert dagtraining gesprekstechnieken voor intercedenten

Op donderdag 27 juni 2024 organiseren wij de Doorzaam Dagtraining gesprekstechnieken. Een dagtraining speciaal voor intercedenten voor het verbeteren van de communicatie met hun uitzendkrachten.

Lees meer
CultuurWerksituatie

Webinar Veilig en Gezond werken in samenwerking met de Nederlandse Arbeidsinspectie

Na het succes van onze Veiligheidsdag vorig jaar organiseren we een nieuwe bijeenkomst op het gebied van veilig en gezond werk. We brengen een essentieel onderwerp onder de aandacht: de preventie van arbeidsongevallen en hoe je daar als uitzendorganisatie het beste mee om kunt gaan. 

Lees meer
GezondheidWerksituatie