Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Het allereerste DOORZAAM congres

Ons allereerste DOORZAAM congres ‘De kracht van een integrale aanpak’ zit er op. En wat was het een succes! De schitterende locatie leerhotel ’t Klooster was een passende plek om alle gasten te mogen ontvangen. 

Met gepaste trots en naar alle tevredenheid kijken we terug op het geslaagde congres. Kijk je mee?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Nationale meewerkweek 9 tot en met 13 september

Vandaag start de Nationale Meewerkweek! Door mee te werken op de werkvloer tijdens de Nationale MeewerkWeek vergroot je betrokkenheid van directie met de mensen.

Lees meer
CultuurWerksituatie

Doe ook mee aan het traject ‘de Duurzame Uitzendkracht’!

In oktober gaan wij weer van start met een nieuwe groep intercedenten, managers en projectleiders van verschillende uitzendorganisaties om duurzame inzetbaarheid (DI) in het DNA van hun organisatie te krijgen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Businesscase ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’

Samen met een van de uitzendorganisaties die deel heeft genomen aan onze pilot ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ hebben we gekeken naar de effecten van de pilot op de bedrijfsvoering van de organisatie. Hier hebben we een businesscase voor opgesteld. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord... Walter Gietman

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Walter Gietman, verantwoordelijk voor USG People College. USG People College brengt talenten van flexmedewerkers in beeld.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Eenvoudig gegevens checken met het diplomaregister!

Wil je zeker weten welke diploma’s je (toekomstige) werknemer heeft behaald en dat zijn cv klopt? Vraag om een uittreksel uit het diplomaregister. In het online diplomaregister staan diploma’s, certificaten en getuigschriften van de meeste, door het ministerie van OCW erkende Nederlandse opleidingen.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Traject De duurzame uitzendkracht

In navolging van het project Fit voor Flex (2016-2017), zijn wij in 2018 het project ‘De Duurzame Uitzendkracht’ gestart. Dat project wordt in oktober afgesloten met een inspiratiesessie. Vanaf oktober geven we een vervolg aan het traject de Duurzame Uitzendkracht.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

“Het voelt alsof ik een prijs gewonnen heb.”

Is de reactie van een van de uitzendkrachten die meedoet aan het project ‘Alles-in-1 vooruitzendkrachten’. Dit project draait op volle toeren en jullie hebben ongetwijfeld alle oproepen voorbij zien komen of sterker nog, jullie doen ook mee met dit project. Waarom wij zo in dit project geloven, laat onderstaand verhaal van een van de coaches duidelijk zien.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

7,5% van de schilders krijgt een bedrijfsongeval

Wist je dat 40% van de schilders in Nederland als ZZP’er werkt? Of dat 7,5% van de schilders te maken krijgt met een werkgerelateerd ongeluk?

Lees meer
Werksituatie