Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid SLIM-regeling

MKB-bedrijven kunnen vanaf maart volgend jaar subsidie aanvragen om een bedrijfsschool op te richten, loopbaanadviezen voor hun werknemers te krijgen of de vaardigheden van hun medewerkers up to date te houden.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Animatie voor je uitzendkracht

We hebben nu ook de animatie over het traject Alles-in-1 gericht aan de uitzendkracht!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wat een diplomaroute kan betekenen!

Rian Vissers: een perfect voorbeeld van een talent dat (helaas) al lange tijd op zoek was naar een nieuwe uitdaging op werkgebied. Niet vies van werken en op vrijwillige basis al actief om anderen, ook in hun thuissituatie, te helpen en een luisterend oor te bieden. Afwijzing naar afwijzing volgde (ook binnen de zorgsector) maar nog altijd even gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Aan het woord… Jeroen Dalhuisen, operationeel manager bij GHS

Groene Hart Service (GHS) zet zich in voor de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten. Als uitzendbureau dat actief is in vele branches zoals de bouw, groenvoorziening, recycling, GWW, techniek en logistiek, heeft GHS te maken met veel fysiek en uitvoerend werk. Dit maakt duurzame inzetbaarheid van groot belang voor de organisatie en medewerkers.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Veranderingen in de scholingsaftrek

Er gaat wat veranderen met de aftrekpost scholing. Maar wat houden die veranderingen nou precies in?

Lees meer
CultuurLoopbaan

Pilot Alles-in-1 Engelstalige coaching

Door diverse uitzendorganisaties is de vraag gesteld of de coaching in het traject Alles-in-1 ook in een andere taal, bij voorkeur Engels, kan. Doordat we een aantal verzoeken hebben gekregen, willen wij dit gaan onderzoeken.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Animatie traject 'Alles-in-1'

Ook voor het traject 'Alles-in-1' laten wij in een animatie zien wat het traject precies inhoudt.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Al 64 intercedenten opgeleid tot Specialist Duurzame Inzetbaarheid

DOORZAAM het fonds voor de duurzame inzetbaarheid (DI) van uitzendkrachten biedt uitzendorganisaties ondersteuning om een visie te ontwikkelen waarin DI centraal staat.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Flexibel inzetten van scholingsmiddelen

Unieke samenwerking verbetert mobiliteit op de arbeidsmarkt door het flexibel inzetten van scholingsmiddelen. Om werkzoekenden en uitkeringsgerechtigden meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt starten vier Opleidings- en Ontwikkelingsfondsen (O&O fondsen), UWV, de gemeente Sittard Geleen namens de drie WSP’s en de Provincie samen een experiment. 

Lees meer
CultuurLoopbaan