Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Mijn eerste maanden bij Doorzaam

blog Lysette Klein Meulekamp
Afgelopen juni ben ik gestart in mijn nieuwe baan bij Doorzaam. Al snel vroeg ik mij het volgende af: Hoe kan je het beste zo snel mogelijk iets nieuws leren en zo snel mogelijk weer van toegevoegde waarde zijn?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Scholingsvouchers, uitleg van op=op

We geven vaak aan dat het op=op is bij het op naam zetten van de scholingsvouchers. Hier ligt wellicht verwarring bij jullie.

Lees meer
Loopbaan

Interesse getoond in de Scholingsvoucher? Jij bent nu aan zet!

Wanneer je van ons een email ter bevestiging hebt ontvangen dat je de interesse in de Scholingsvouchers hebt gekregen, begint het op naam zetten van de Scholingsvoucher.

Lees meer
Loopbaan

Welke vergoeding voor welke uitzendkracht? Zoek de verschillen.

Wij hebben veel mooie vergoedingen. En daar maken jullie ook veel gebruik van. Deze maand kan je weer een aantal vergoedingen aanvragen. En daarnaast hebben we zelfs een nieuwe vergoeding in het leven geroepen.

Maar welke vergoeding zet je nu waar voor in? Welke vergoeding is de juiste voor jouw uitzendkracht?

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

Wat betekent verplichte scholing in de nieuwe wet voor jou bij het afnemen van onze diensten?

Vanaf 1 augustus geldt de Wet implementatie EU-richtlijn Transparantie en voorspelbare arbeidsvoorwaarden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Het Nederlands Taalbudget

Wist je dat ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland de taal onvoldoende beheersen om goed en veilig te kunnen werken? En daar zit nog niet de groep van arbeidsmigranten en statushouders bij. Daarom hebben wij eerder dit jaar het Nederlands Taalbudget geintroduceerd. En wat een succes. Dus dat vraagt om een nieuwe ronde. 

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Alles is met elkaar verbonden ...

Daar geloof ik in. Het is misschien wel wat filosofisch en toch vind ik het belangrijk om te realiseren dat in elk geval veel met elkaar verbonden is. Onlangs werd ik gewezen op het artikel van Dennis Wiersma, Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, dat eind augustus in de Volkskrant stond.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Interesse tonen Scholingsvouchers

Vanaf vandaag maandag 5 september tot en met vrijdag 16 september kun je als uitzendorganisatie INTERESSE tonen voor Scholingsvouchers.

Lees meer
Loopbaan

Derde ronde Scholingsvouchers periode bekend!

Heeft jouw uitzendkracht wel eens aangegeven graag een opleiding, cursus of workshop te willen gaan volgen? Maak je uitzendkracht dan nu extra blij. Want de Scholingsvouchers kunnen weer aangevraagd worden.

Lees meer
Loopbaan

Het Ondersteuningsbudget | Speciaal voor vluchtelingen en statushouders

column Femke Kooijman

De oorlog in Oekraïne betekent voor veel mensen dat zij huis en haard hebben moeten verlaten en heeft bij veel organisaties in Nederland de vraag opgeroepen hoe zij hun steentje kunnen bijdragen om hen, die op de vlucht sloegen, te kunnen helpen. Ook wij bij Doorzaam hebben ons afgevraagd: Wat kunnen wij doen?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Langer doorwerken: keuzes voor nu en later

Duurzame Inzetbaarheid en het strategisch belang ervan staat steeds vaker op de agenda bij bedrijven. Bedrijven begrijpen dat het niet voldoende is om pleisters te plakken om mensen hun hele werkende leven niet alleen vitaal, maar ook fit en gemotiveerd te houden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

STAP reminder: mis het niet!

Vanaf 1 september is het STAP-budget weer aan te vragen. Hiermee kun je een vergoeding van 1.000 euro krijgen voor het volgen van een opleiding.

Lees meer
Loopbaan