Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt: Een jaar als accountmanager

Tijd vliegt wanneer je plezier hebt…een uitspraak met een cliché en kleffig imago, maar in mijn geval absoluut van toepassing. Een jaar geleden startte ik in mijn rol als accountmanager. Een jaar dat werkelijk voorbij gevlogen is!  Nu, een jaar later, is het een mooi moment om terug te kijken. 

Lees meer
CultuurWerksituatieLoopbaan

Over evolutie en stil staan bij dat wat is

Vrijdag 19 april was ons 5-jarig jubileum congres. Hierbij stonden we in het prachtige Naturalis stil bij de evolutie van Doorzaam. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Vanaf 1 juli nieuwe aanvraag ronde Nederlands Taalbudget

Speciaal voor uitzendkrachten met een taalbarrière bieden wij 1 juli t/m 31 juli weer het Nederlands Taalbudget aan. Met een budget van €1500 per uitzendkracht kan je jouw uitzendkrachten een stapje helpen met de Nederlandse taal.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Het belang van tijdig ingrijpen bij geldzorgen

Hoe help je uitzendkrachten die financiële problemen hebben? Hoe merk je deze problemen vroegtijdig op? En hoe kun je ze de juiste hulp bieden? We nemen je mee door de verschillende fases van het ontstaan van geldzorgen en hoe je geldproblemen vroegtijdig aan kan pakken.

Lees meer
GezondheidLoopbaan

Een hogere omzet door duurzame inzetbaarheid? Bereken jouw rendement!

Meer omzet genereren door te investeren in duurzame inzetbaarheid? Het is misschien te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk. En het is zelfs binnen een paar stappen te berekenen!

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

Nieuwe ronde Scholingsvouchers + webinars

De volgende ronde Scholingsvouchers staat weer gepland! Op 3 juni kun jij weer een aanvraag indienen voor een vergoeding tot een maximum van €500 excl. btw. Dit jaar bieden we ook 2 webinars aan, zodat jij alles te weten kan komen over Scholingsvouchers voor jouw uitzendkrachten. Hoe zit dat?

Lees meer
Loopbaan

Help mee om inzicht te krijgen in wat jouw uitzendkracht aanspreekt 

Op dit moment voert Sparkey | Motivaction in opdracht van Doorzaam een online onderzoek uit onder uitzendkrachten om beter inzicht te krijgen in hun (online) behoeften, gedrag en voorkeuren. Zo willen we bijvoorbeeld graag weten naar welke thema’s uitzendkrachten vaak online zoeken, wat ze belangrijk vinden bij leren en ontwikkelen en of het aanbod van Doorzaam hen aanspreekt of niet. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Jubileumcongres: Doorzaam viert haar vijfde verjaardag!

Op vrijdag 19 april 2024 viert Stichting Doorzaam alweer haar vijfde verjaardag. Ter ere van deze bijzondere mijlpaal organiseren wij op deze dag een jubileumcongres in het Naturalis museum in Leiden. Tijdens dit jubileumcongres staan we stil bij vijf jaar Doorzaam en duiken we dieper in de evolutie van Doorzaam en de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Onderzoeksresultaten van het belang van duurzame inzetbaarheid onder uitzendkrachten

Duurzame inzetbaarheid is van essentieel belang voor alle werkenden, inclusief uitzendkrachten. Maar hoe staat het met de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten? Hoe ervaren zij dit zelf? Wat gaat goed en waar zien zij mogelijkheden tot verbetering? En wat kunnen wij gezamenlijk oppakken?
 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Ontdek het verborgen talent

Column: Femke Kooijman
In de wereld van statistieken en grote aantallen is het soms gemakkelijk om de menselijke factor uit het oog te verliezen. Als wij terugblikken op vorig jaar dan kijken we vooral naar de aantallen van onze regelingen. Het is goed om ons ervan bewust te zijn dat elk punt op die grafiek een uniek verhaal vertegenwoordigt.

 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Alles wat je moet weten over het Ontwikkelbudget: webinar Ontwikkelen recap

Een tijd geleden hadden we een interessant webinar over Het Ontwikkelbudget. Het Ontwikkelbudget helpt uitzendkrachten om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Wanneer gezonde spanning stress wordt

Blog Jessica Brandwijk
“Waar gaat je blog over?” vroeg Elise, onze senior communicatieadviseur, mij terwijl ze me met nieuwsgierige ogen aankeek. Blog? Mijn hart slaat over en er ontstaat direct een rare kriebel in mijn buik. “Wanneer moet ik die bij je aanleveren, morgen?!”

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan