Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Gezocht: nieuwe communicatie collega!

Ben jij helemaal gek van social media en alles wat met content te maken heeft? Ben je altijd op zoek naar manieren om mensen te bereiken en te inspireren? En wil je werken bij een organisatie die zich inzet voor een betere maatschappij? Dan is de functie van content creator bij Doorzaam misschien wel iets voor jou!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Durf klein te dromen om ver te komen

Dat was het onderwerp tijdens ons congres van 10 november 2023. En wat was het een mooie en inspirerende middag. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Tijdlijn bekend aanvragen Doorzaam regelingen 2024!

Veel van onze regelingen en trajecten kun je gedurende het hele jaar aanvragen. Scholingsvouchers en het Nederlands Taalbudget zijn echter tijdgebonden.

Lees meer
Loopbaan

Tijdvakken aanvragen Nederlands Taalbudget 2024 bekend!

Voor laaggeletterden, vele arbeidsmigranten, statushouders*, en uitzendkrachten die wat struikelen over de Nederlandse taal, is een Nederlands taaltraject belangrijk om breder en duurzaam inzetbaar te zijn. Daarom bieden wij het Nederlands Taalbudget aan!

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

Tijdvakken aanvragen Scholingsvouchers 2024 bekend!

Met de Scholingsvoucher krijgen uitzendkrachten een vergoeding (tot een maximum van €500 excl. btw) om deel te nemen aan een arbeidsmarkt relevante training, cursus of opleiding naar eigen keuze.

Lees meer
Loopbaan

Aankondiging: Doorzaam regelingen via nieuw portaal in het nieuwe jaar

In de eerste week van januari gaat onze nieuwe Vergoedingenportal live! Daar kijken wij enorm naar uit. Want het aanvragen van regelingen, declaraties indienen of ‘veelgestelde vragen’ vinden, ging nog nooit zo makkelijk!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Minder stress -training nu ook beschikbaar in het Engels!

Het kan niet vaak genoeg genoemd worden. Maar het belang van een gezonde uitzendkracht is hoog. Een gezonde uitzendkracht houdt onder andere in dat hij of zij zo min mogelijk stressklachten ervaart.

Lees meer
GezondheidLoopbaan

Inspiratie en innovatie: een terugblik op het Doorzaam congres 2023

Het moment is aangebroken: op vrijdag 10 november hebben we het jaarlijkse Doorzaam congres in Amersfoort mogen beleven, een boeiend evenement vol inspiratie en innovatie. Dit jaar stond in het teken van 'Durf klein te dromen om ver te komen', een verfrissende benadering van succes, waarbij we geloven in de kracht van kleine stappen op weg naar grootsheid.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Tijdelijke subsidieregeling voor EVC-procedures vanuit de overheid.

Ondanks opgedane kennis en ervaring zijn niet alle uitzendkrachten in het bezit van erkende diploma’s. Met een Ervaringscertificaat is aantoonbaar welk niveau de uitzendkracht werkelijk heeft in relatie tot een bepaald beroep of opleiding.

Lees meer
CultuurLoopbaan

Doorzaam congres 2023: de kunst van kleine dromen en nieuwsgierigheid

Het Doorzaam congres staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een evenement vol inspiratie en innovatie te worden. 10 november - Een datum om in je agenda te zetten!

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

De Veiligheidsdag; Arbo en Veiligheid vanuit een ander perspectief bekeken

Op 14 september stond onze tweede themadag op de agenda. De Veiligheidsdag. Het zal je dan ook niet verbazen dat Arbo en Veiligheid dé onderwerpen waren op deze dag.

Waarom we een Veiligheidsdag organiseren?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Van ervaring naar expertise: ontdek de Doorzaam dagtrainingen

Wie houdt er nu niet van nieuwe dingen? Wij in ieder geval wel! Daarom hebben wij vanaf vandaag gloednieuwe dagtrainingen voor intercedenten.

Lees meer
CultuurLoopbaan