Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Tweede ronde Scholingsvouchers

Heeft jouw uitzendkracht wel eens aangegeven graag een opleiding, cursus of workshop te willen gaan volgen? Maak je uitzendkracht dan nu extra blij. Want de Scholingsvouchers kunnen weer aangevraagd worden.

Lees meer
Loopbaan

Kick off Praktijkverklaring

Je kent ze vast wel: uitzendkrachten waar veel meer in zit dan ze zelf denken. Maar hoe laat je dat hen ook inzien? Hoe geef je de uitzendkracht nou inzicht in en erkenning van wat ze zelf allemaal al wél kunnen? En hoe krijg je dit ook inzichtelijk voor de opdrachtgever?

Lees meer
Loopbaan

De zoektocht naar het antwoord

Wat is er nodig om een leven lang ontwikkelen te stimuleren? Wat zorgt er voor dat uitzendkrachten zich willen ontwikkelen? Wat is het beste om aan te bieden om een uitzendkracht duurzaam verder te ontwikkelen?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Soft Skills

Digitale innovatie verandert de manier waarop we werken. En de banen en vaardigheden waar veel vraag naar is veranderen ook voortdurend.

Lees meer
Loopbaan

Taal onderdeel van veiligheid op de werkvloer

Blog Jessica Brandwijk.
Onlangs hebben we voor het eerst een vergoeding alleen gericht op de Nederlandse Taal gelanceerd. De vergoedingportal was nog maar net open of de aanvragen stroomden al binnen. Een groot succes dus.

 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Nieuwe subsidie aanvragen: de Subsidieregeling Praktijkleren

De Subsidieregeling praktijkjaren is bedoeld om werkgevers meer praktijkleer- en werkleerplaatsen aan te laten bieden. In sommige sectoren is dit jaar extra subsidie mogelijk.

Lees meer
Loopbaan

Het beste voor je uitzendkracht en opdrachtgever? Het kan!

Je wilt het beste voor je uitzendkrachten. En voor je opdrachtgever. Werken je uitzendkrachten met plezier? Dan is dat goed voor hen, opdrachtgevers en voor jou als uitzender. Maar hoe houd je uitzendkrachten fit en vitaal als je weinig tijd hebt?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Taal opent deuren voor verdere ontwikkeling

Column Femke Kooijman
Meer dan 700.000 werkenden hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. En dat kan gevaarlijke situaties op de werkvloer geven. Het gaat niet alleen om mensen met een migrantenachtergrond, maar ook om autochtonen. Het zijn niet alleen praktisch opgeleiden, maar ook theoretisch opgeleiden.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan de slag met Taal!

Weet jij als uitzendwerkgever of jouw uitzendkrachten:

  • moeite hebben met lezen?
  • je begrijpen wanneer je ze alles vertelt over de nieuwe functie?
  • weten dat ze bij je aan kunnen kloppen wanneer zij niet de juiste PBM krijgen op de werkvloer?

Lees meer
GezondheidWerksituatieLoopbaan

NIEUW: Het Nederlands Taalbudget

Wist je dat ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland de taal onvoldoende beheersen om goed en veilig te kunnen werken? En daar zit nog niet de groep van arbeidsmigranten en statushouders bij. Daarom introduceren wij het Nederlands Taalbudget!

Lees meer
WerksituatieLoopbaan

Negen uitzendkrachten aan de slag met de Praktijkverklaring

Negen uitzendkrachten van Regionaal Sorteercentrum Schiphol zijn begonnen met de praktijkleerroute Logistiek niveau 2. Zij ontvangen een praktijkverklaring door werkprocessen in de praktijk te leren. Dit is een laagdrempelige manier om medewerkers te motiveren, gewoon op de werkvloer!

Lees meer
Loopbaan

“Ik zit hier al jaren op te wachten.”

Wat is er nodig om met plezier duurzaam aan het werk te blijven? Met het traject ‘Alles-in-1 voor de uitzendkrachten’ creëren we bewustwording rondom duurzame inzetbaarheid bij de uitzendkracht.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan