Spring naar hoofd-inhoud

Nieuws

Het allereerste DOORZAAM congres

Ons allereerste DOORZAAM congres ‘De kracht van een integrale aanpak’ zit er op. En wat was het een succes! De schitterende locatie leerhotel ’t Klooster was een passende plek om alle gasten te mogen ontvangen. 

Met gepaste trots en naar alle tevredenheid kijken we terug op het geslaagde congres. Kijk je mee?

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Voor de vijfde keer op rij: de week van de LOOPBAAN

Deze hele week gratis loopbaanadvies voor iedereen en dus ook voor alle uitzendkrachten!

Lees meer
Loopbaan

Week van de alfabetisering 9 -15 september

Samen gaan we voor een geletterd Nederland. Met de Week van de Alfabetisering zet Stichting Lezen & Schrijven zich samen met zoveel mogelijk mensen, bedrijven en organisaties in voor een samenleving waarin ruimte is voor een leven lang ontwikkelen.

Lees meer
Loopbaan

Diplomaroute nu 100% vergoed!

Heb je uitzendkrachten die al veel ervaring hebben opgedaan, maar nog geen diploma op zak hebben? Dan is de diplomaroute een goede manier om alsnog een officieel erkend MBO-nivo2-diploma te halen. En dit jaar vergoeden we 100%!

Lees meer
Loopbaan

Doe ook mee aan het traject ‘de Duurzame Uitzendkracht’!

In oktober gaan wij weer van start met een nieuwe groep intercedenten, managers en projectleiders van verschillende uitzendorganisaties om duurzame inzetbaarheid (DI) in het DNA van hun organisatie te krijgen.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

September = Maand van Leren en Werken

Net als voorgaande jaren staat september in het teken van de Maand van Leren en Werken. Tijdens deze maand organiseren de Leerwerkloketten door heel het land extra activiteiten om aandacht te geven aan een leven lang leren en ontwikkelen.

Lees meer
Loopbaan

Businesscase ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’

Samen met een van de uitzendorganisaties die deel heeft genomen aan onze pilot ‘Alles-in-1 voor uitzendkrachten’ hebben we gekeken naar de effecten van de pilot op de bedrijfsvoering van de organisatie. Hier hebben we een businesscase voor opgesteld. 

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Aan het woord... Walter Gietman

Onlangs verscheen op Flexnieuws een mooi interview met Walter Gietman, verantwoordelijk voor USG People College. USG People College brengt talenten van flexmedewerkers in beeld.

Lees meer
CultuurGezondheidWerksituatieLoopbaan

Eenvoudig gegevens checken met het diplomaregister!

Wil je zeker weten welke diploma’s je (toekomstige) werknemer heeft behaald en dat zijn cv klopt? Vraag om een uittreksel uit het diplomaregister. In het online diplomaregister staan diploma’s, certificaten en getuigschriften van de meeste, door het ministerie van OCW erkende Nederlandse opleidingen.

Lees meer
WerksituatieLoopbaan