Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Reserveringen traject Alles-in-1

In verband met de coronacrisis is de reserveringsmogelijkheid weer open gezet en kun je als uitzendorganisatie een reservering maken voor het traject Alles-in-1.

Hoeveel trajecten je kunt reserveren, hangt af van je bedrijfsgrootte. Per bv kun je reserveringen doen. En het aantal reserveringen per bv hangt af van het aantal personeelsleden in die bv.

  • Wanneer er in je organisatie minder dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv maximaal 50 trajecten aanvragen.
  • Wanneer er in je organisatie meer dan 250 vast personeel (exclusief fase C/4) werkzaam is, kun je per bv maximaal 200 trajecten aanvragen.

LET OP! Je kunt aan je reservering geen rechten verlenen. Met reserveren laat je alleen je interesse weten en kijken wij na of je organisatie afdraagt aan SFU. Het afdragen aan SFU is een voorwaarde!

Zodra wij dit hebben nagekeken, keuren wij je reservering (optie) goed en dan kun je de gereserveerde vergoedingen gedurende 2020 aanvragen totdat het totaal aantal dat DOORZAAM heeft te vergeven is bereikt. 

Wij laten zo spoedig mogelijk per email weten of je de reservering voor Alles-in-1 toegekend krijgt! Nogmaals, dit hangt af of je organisatie afdraagt aan SFU.

Vragen over de vergoedingenzullen wij uitsluitend per mail (info@doorzaam.nl) beantwoorden, zowel over het reserveren, toekennen en problemen met het portal. Het is voor ons niet mogelijk, gezien de veelheid van vragen dit telefonisch te doen.

Lees hier alle informatie over het traject Alles-in-1.

Lees hier informatie over de overige reservingen.

Lees hier informatie over reserveringen van scholingsvouchers.