Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Het lastige gesprek, zo moeilijk is het niet

Waarschijnlijk doe je het liever niet, dat ogenschijnlijk lastige gesprek voeren. Maar zo nu en dan is het voeren van dit soort gesprekken juist meer dan de moeite waard.

Denk bijvoorbeeld aan die uitzendkracht waarvan jij het vermoeden hebt dat deze financiële problemen ondervindt. Het vermijden van een gesprek met deze uitzendkracht zal het probleem niet zomaar oplossen. Integendeel. Stel je voor dat deze uitzendkracht daadwerkelijk gebaat is bij financiële coaching? Hoe mooi is het dan dat door het voeren van een gesprek met de uitzendkracht, je deze juist verder kunt helpen?

Daarom bieden we jullie graag een interactief webinar aan waarin het bespreken van de wat moeilijkere thema’s met de uitzendkracht centraal staan.

Tijdens dit interactieve webinar ontvang je handvatten om die thema’s aan te snijden die gevoelig liggen en wat lastig bespreekbaar zijn. Het webinar duurt 2 uur en dat is dus inclusief een interactief gedeelte.

Je bent van harte welkom. Graag ontvangen we je interesse per email.
Meld je aan voor dit interactieve webinar. Je deelname is gratis. Ben je verhinderd? Kan gebeuren. Regel dan een collega die jouw plek in kan nemen. Lukt dit niet dan horen we dit graag uiterlijk 24 uur van te voren zodat we iemand van de wachtlijst blij kunnen maken.

Datum:
maandag 16 november. Let op, dit webinar is al helemaal vol. We vinden het fantastisch dat er zoveel interesse is dus hebben wij besloten om bij voldoende animo een extra webinar in te plannen. Dus geef je nog steeds op via info@doorzaam.nl. Wij zetten je dan op een wachtlijst en bij voldoende animo plannen wij dit extra webinar in.

Tijdstip:
09.30 uur - 11.30 uur

Locatie:
Webinar, Microsoft Teams.