Spring naar hoofd-inhoud

Nieuwsbericht

Ontdek de impact van het Doorzaam Ontwikkelbudget op uitzendkrachten!

Uit TNO-onderzoek is gebleken dat maar liefst 60% van de deelnemende uitzendkrachten een boost in zelfvertrouwen heeft ervaren, terwijl 82% zich gedreven voelt om zichzelf verder te ontwikkelen en te blijven leren. Daarnaast heeft 47% aangegeven dat ze aanzienlijk beter presteren in hun huidige werk.

Wil jij het maximale halen uit je uitzendkrachten?
Het behouden van werkplezier is essentieel, en met het Doorzaam Ontwikkelbudget vergroot je de duurzame inzetbaarheid van jouw talenten door middel van scholing, training en coaching. Samen met een ervaren coach bekijken ze welke ondersteuning hen kan helpen, of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het effectief omgaan met stress, of het verbeteren van financiƫle vaardigheden.

En hier komt het beste nieuws: de resultaten spreken voor zich!
De afgelopen 3 jaar heeft het Ontwikkelbudget al indrukwekkende successen opgeleverd. Uitzendkrachten die hebben deelgenomen, hebben niet alleen hun zelfvertrouwen vergroot, maar hebben ook daadwerkelijk concrete verbeteringen ervaren in hun werkprestaties. Ze hebben zichzelf kunnen overtreffen en hebben zichzelf laten zien als waardevolle krachten binnen hun organisaties.

Door het Doorzaam Ontwikkelbudget in te zetten, investeer je in de groei en toekomst van je uitzendkrachten. Je creƫert een omgeving waarin ze zich gesteund en gewaardeerd voelen, wat hun motivatie en betrokkenheid alleen maar versterkt. Grijp deze kans en maak gebruik van het bewezen succes van het Doorzaam Ontwikkelbudget. Download nu onze informatieve infographic en zet jouw uitzendkrachten op weg naar ongekende hoogten!